Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?
Hol az adócsökkentés?
Nincs több kilakoltatás?
Függesszük ki a vezér beszédét?
Az izraeli gépek mégis csak törvényesen tartózkodtak itt?
Ne szűnjön meg a korrupt fideszesek mentelmi joga?
Pintér Sanyi 2 hét alatt rendet tesz?
A nemzetieket félemlítsük meg?
Adjunk a zsidóknak állampolgárságot?
Tegyünk úgy mintha mi lennénk a hazafiak?
Növeljük tovább a rajongó tábort?
Feletkezzünk meg a szép ígéretekről?
"ÉLJEN A JOBBIK!"
...Afganisztánban.
Nem bántam meg. Én jó lenne, ha Fidesz-szavazók válaszolnának, nem véresszájú jobbikosok meg mszp-sek, mert a kérdés úgy szól, hogy AZOK KÖZÜL, akik a Fideszre szavaztak, ki bánta meg, és nem pedig úgy, hogy üssük-vágjuk a Fideszt.
Szóval még egyszer: Fideszre szavaztam, és NEM, nem bántam meg. Eltörölhetnék a 4 évenkénti választást is, és maradjanak ők nyugodtan.
A másodiknak meg üzenem, hogy csináljon ő csodát 2 hónap alatt egy sz@rban hagyott országból. Ja, hogy okoskodni könnyebb a fotelból? Mindjárt gondoltam.
Én nem érzem magam így 3 hónap után becsapottnak.
Ellenben az elmúlt 8 évvel...na akkor becsapottnak éreztem magam.
Tudod sz@rból nehéz várat építeni. Lehet szídni a Fideszt, dehát nagyjából ez a dolguk most, hogy az elmúlt 8 év szemetét takarítsák, sőt, próbáljanak valami látható dolgot is produkálni az agyilag sötétebb szavazóknak.
Igen! :)
Sajna ezek a tények!
Igen, "ígértek" dolgokat. DE mindig hozzátették, rendszeresen mondták, hogy első lépésként ki kell deríteni ,hogy tényleg mekkora az államháztartási hiány, mekkora a gáz.
Ez sajna minden primitívebb embernek elment a füle mellett. Mindenki csak azt hallotta meg amit akart.
Sajna drága szociknak köszönhetően meglepő módon nem akkora a hiány, mint amennyit bevallottak. Ezáltal nyilván felborult néhány terv.
Lehet megint az szídni , hazugnak nevezni a Fideszt, de látni kéne az okot is.... ;) Súgok: MSZP 8 év
Ez van, tetszik nem tetszik. Lehet vitázni ,osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!