Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki bánta meg hogy a fideszre...

Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?

Figyelt kérdés
Én igen! Orbán azt mondta hogy 2 hét alatt javulni fog az ország közbiztonsága, ahhoz képest semmi sem történt, az árvíz károsultakért sem tett semmit, ennyit a fideszről, nem érte meg rá szavazni, ÉLJEN A JOBBIK! ^^
2010. júl. 15. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen mindenki.
2010. júl. 15. 16:29
 2/72 anonim ***** válasza:
70%

Hol az adócsökkentés?

Nincs több kilakoltatás?

Függesszük ki a vezér beszédét?

Az izraeli gépek mégis csak törvényesen tartózkodtak itt?

Ne szűnjön meg a korrupt fideszesek mentelmi joga?

Pintér Sanyi 2 hét alatt rendet tesz?

A nemzetieket félemlítsük meg?

Adjunk a zsidóknak állampolgárságot?

Tegyünk úgy mintha mi lennénk a hazafiak?

Növeljük tovább a rajongó tábort?

Feletkezzünk meg a szép ígéretekről?

2010. júl. 15. 16:32
 3/72 anonim ***** válasza:
55%
Remélem még nagyon sok ember pártol át a JOBBIK-hoz.Hajrá magyarok,Adjon az Isten!!
2010. júl. 15. 16:33
 4/72 anonim ***** válasza:
40%

"ÉLJEN A JOBBIK!"

...Afganisztánban.

2010. júl. 15. 16:34
 5/72 anonim ***** válasza:
38%

Nem bántam meg. Én jó lenne, ha Fidesz-szavazók válaszolnának, nem véresszájú jobbikosok meg mszp-sek, mert a kérdés úgy szól, hogy AZOK KÖZÜL, akik a Fideszre szavaztak, ki bánta meg, és nem pedig úgy, hogy üssük-vágjuk a Fideszt.

Szóval még egyszer: Fideszre szavaztam, és NEM, nem bántam meg. Eltörölhetnék a 4 évenkénti választást is, és maradjanak ők nyugodtan.

A másodiknak meg üzenem, hogy csináljon ő csodát 2 hónap alatt egy sz@rban hagyott országból. Ja, hogy okoskodni könnyebb a fotelból? Mindjárt gondoltam.

2010. júl. 15. 16:35
 6/72 anonim ***** válasza:
71%
szerintem minden magyar megbánta, becsapták őket már megint:S
2010. júl. 15. 16:40
 7/72 anonim ***** válasza:
40%

Én nem érzem magam így 3 hónap után becsapottnak.

Ellenben az elmúlt 8 évvel...na akkor becsapottnak éreztem magam.

Tudod sz@rból nehéz várat építeni. Lehet szídni a Fideszt, dehát nagyjából ez a dolguk most, hogy az elmúlt 8 év szemetét takarítsák, sőt, próbáljanak valami látható dolgot is produkálni az agyilag sötétebb szavazóknak.

2010. júl. 15. 16:42
 8/72 anonim ***** válasza:
74%
Igeen?? Hogy ne várjak csodát? Én azt várom amit ígértek. Akkor nem kellett volna csodát ígérni. Mind1, magukkal szúrtak ki, mert így joggal fogja magát csalódottnak érezni a rájuk szavazók nagy része.
2010. júl. 15. 16:45
 9/72 anonim ***** válasza:
68%

Igen! :)

Sajna ezek a tények!

Igen, "ígértek" dolgokat. DE mindig hozzátették, rendszeresen mondták, hogy első lépésként ki kell deríteni ,hogy tényleg mekkora az államháztartási hiány, mekkora a gáz.

Ez sajna minden primitívebb embernek elment a füle mellett. Mindenki csak azt hallotta meg amit akart.

Sajna drága szociknak köszönhetően meglepő módon nem akkora a hiány, mint amennyit bevallottak. Ezáltal nyilván felborult néhány terv.

Lehet megint az szídni , hazugnak nevezni a Fideszt, de látni kéne az okot is.... ;) Súgok: MSZP 8 év

Ez van, tetszik nem tetszik. Lehet vitázni ,osztani az észt.

2010. júl. 15. 16:49
 10/72 anonim ***** válasza:
66%
Kedves ötödik.1. nem vagyok véres szájú, azért mert jobbikos vagyok.2.úgy gondolom meg van a jogom ahhoz,hogy én is hozzászóljak a kérdéshez.3.meg kéne nézni,hogy ki ócsárol kit.
2010. júl. 15. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!