Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?
Figyelt kérdés
Én igen! Orbán azt mondta hogy 2 hét alatt javulni fog az ország közbiztonsága, ahhoz képest semmi sem történt, az árvíz károsultakért sem tett semmit, ennyit a fideszről, nem érte meg rá szavazni, ÉLJEN A JOBBIK! ^^2010. júl. 15. 16:25
11/72 anonim válasza:
Minden, lábméreténél nagyobb IQ-val rendelkező ember tudta a választások előtt, hogy a FIDESZ nem tud olyan lendülettel belevágni a terveibe, mint ahogy szeretné, tudta, hogy sokminden el fog maradni, átcsúszik jövő évre.
Én is tudtam, ettől függetlenül rájuk szavaztam, mert ez nem az ő hibájuk. Hiú ábránd volt, hogy tényleg "csak" akkora a gáz, mint amekkorát a szocik bevallanak. Azért sztem minden épeszű ember sejtette, hogy nem akkora lesz.
12/72 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van,de kérdem én miért nem tettek ellenzék ként a nyolc év alatt semmit,Szerinted az MSZP a FIDESZ tudta nélkül tudott volna milliárdokat lopni?
13/72 anonim válasza:
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy tudtak volna, és tudtak is. Ügyesek ezek ilyen téren...
14/72 anonim válasza:
2 dolggal szeretnék hozzászólni, bár nem a Fideszre szavaztam. Egyrészt. A 2 hét alatt rendetvágunk-szöveg populizmus volt, amiért azért nem tudom elítélni a Fideszt, mert ilyen birka emberek között hülyék lennének nem ezt csinálni. Másrészt arról, hogy mit kell kideríteni, meg miről nem tudott a Fidesz. Többször leírtam már, de megteszem mégegyszer. Minden országgyűlési képviselőnek megvan a törvényes lehetősége, hogy belelásson az államháztartás helyzetébe akár magánszemélyként, akár frakciótagként, de legkönnyebben bizottsági tagként. Az tehát csak népbutítás volt, hogy a Fidesz semmiről nem tud, vagy ha tényleg nem tudtak semmiről, az azt jelenti, hogy nem is érdeklődtek utáána, nem is akartak tudni, tehát tulajdonképp leszarták az ellenzéki munkájuk egyik alapvető elemét.
15/72 anonim válasza:
Én viszont nem bántam meg, hogy nem szavaztam rájuk!!
16/72 anonim válasza:
Lehet,hogy ügyesek,de ennyit nem tudnak úgy ellopni,hogy ne bukjanak le valamivel.Sok sok embert le kellett fizetni,hogy a nyolc év alatt minden rendben menjen,és hidd el nekem a FIDESZ sem szent.Én tudom,hogy Orbán a maga módján jó lelkű ember,de túl sok a mocsok ott is.A túl sok mocsok pedig elnyomja a tiszta lelket is.
17/72 anonim válasza:
Köszönöm kedves 17 órási a segítséget.
18/72 anonim válasza:
Hát bocsi, de nem fogom két hónap után megítélni a munkájukat. Majd meglátjuk.
19/72 anonim válasza:
Így van majd meglátjuk.Azért remélem,hogy neked lesz igazad és nem leszünk még nagyobb sz@rban.
20/72 anonim válasza:
én nem megbántam, csak többet vártam tőlük, nulla, amit eddig csináltak... Ha pl megkapnám a vasutat, vagy valamit, biztosan hamarabb rendbetenném, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!