Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki bánta meg hogy a fideszre...

Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?

Figyelt kérdés
Én igen! Orbán azt mondta hogy 2 hét alatt javulni fog az ország közbiztonsága, ahhoz képest semmi sem történt, az árvíz károsultakért sem tett semmit, ennyit a fideszről, nem érte meg rá szavazni, ÉLJEN A JOBBIK! ^^
2010. júl. 15. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
54%

Mert a jobbik aztán marha sokat tett volna. Ja igen, a saját szavazóival legfeljebb.

Egyébként meg ez az ára, ha sok buta ember gondolkodás nélkül szavaz. IQ-hoz kéne kötni a szavazati jogot, nem lenne most ganéban az ország.

2010. júl. 15. 17:11
 22/72 anonim ***** válasza:
75%
No comment!
2010. júl. 15. 17:13
 23/72 anonim ***** válasza:
68%
"IQ-hoz kéne kötni a szavazati jogot" na ilyen ostobaságot is rég hallottam
2010. júl. 15. 17:19
 24/72 anonim ***** válasza:
89%

" Ebben teljesen igazad van,de kérdem én miért nem tettek ellenzék ként a nyolc év alatt semmit,Szerinted az MSZP a FIDESZ tudta nélkül tudott volna milliárdokat lopni?"

Nem, de mivel az ő zsebükbe is csúszott vastagon, nem volt érdekük bármit is tenni.

2010. júl. 15. 17:22
 25/72 anonim ***** válasza:
78%

""Mert a jobbik aztán marha sokat tett volna

Sajnos ez a volna, mindennek az élét kiveszi.

Magyarországnak sok problémája van, de mindennek az okozója a tőke túlértékelése, és a munka elértéktelenedése. Egyszerüen minden ebből fakad, mert akár milyen probléma felől közelíted meg a dolgot " alacsony fogyasztás, a profit újratőkésítés hiánya" a magas adója a munkajövedelmeknek, a magas redisztribúció, az országból indokolatlanúl kifolyó pénz, stb stb.

Egyszererüen nem lehet nagyrészt a munkát terhelve egy országot működtetni, ez senkinek sem sikerülhet a világon.

Nem beszélve a folyamatos "nyalást az Eu nak, hogy nem tudnak a megvett politikusaink nemet mondani a nagytőkének mert akkort üresedik a zsebük.

A Fidesz ugyan olyan Lakitelki korrupt bagázs, mint bármely rendszergarázdálkodó másik bűnöző banda.

Lehet hogy valamivel jobb lesz, mint az Maszop, de igazi fejlődés nem lehet ebben az országban amig a nagytőke és a politika ennyire összefonódik.

Fidesz fanok, csak egy kicsit kellene gondolkodni!!!

2010. júl. 15. 17:22
 26/72 anonim ***** válasza:
64%
Mivel gondolkodjanak? Ha lenne nekik eleve nem fidesz fanok lennének.
2010. júl. 15. 17:25
 27/72 anonim ***** válasza:
72%
A Zöldek összes komoly és megfontolt javaslatát cinikusan és gúnyosan lesöpörték az asztalról megélhetési politikusaink! Az a levitézlett volt kisgazda Turi Kovács ugrált a parlamenti bizottságban. Soha nem bíztam a Fideszben, nem is csalódtam. [link]
2010. júl. 15. 17:30
 28/72 anonim ***** válasza:
54%

Én csak azt nem értem, akik annyira bíztak a FIDESZ-ben, miben vagy kiben bíztak? Miért gondolja bárki, hogy ők különb, tehetségesebb, becsületesebb emberek? Én ennek semmi jelét soha nem láttam. Nem értem, más miből látja.

A valóságban ugyanolyan tehetségtelenek, mint az MSZP vagy bárki más, csak sokkal agresszívabbak, és jobban tudják manipulálni a tömegeket. De az EU-ról, az IMF-ről vagy bármilyen komolyabb erőről két pillanat alatt lepattannak. Nemzetközileg teljesen elfogadhatatlanok, és ez nagyban meg fogja nehezíteni a sorsukat, de még inkább a mienket. Szóval jobb nem lesz a kormányzásuk alatt, de rosszabb lehet.

2010. júl. 15. 17:39
 29/72 anonim válasza:
72%
17:30 Mégis kit érdekelnek a zöldek??? Mindenhol zöld zöld zöld mentsük meg a molyos gyökér boglárkákat! Szarom le a sok hülye gyomot kell a ráknak! Előbb a munka kérdést oldják meg! Majd ha nincs munkám a gyerek meg éhezik mondjam neki,hogy kisfiam a fű fontosabb volt menj legeljél? Már okádnom kell ettől a sok hippi baromságtól!
2010. júl. 15. 17:50
 30/72 anonim ***** válasza:
36%
én az mszpre szavaztam.
2010. júl. 15. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!