Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?
Mert a jobbik aztán marha sokat tett volna. Ja igen, a saját szavazóival legfeljebb.
Egyébként meg ez az ára, ha sok buta ember gondolkodás nélkül szavaz. IQ-hoz kéne kötni a szavazati jogot, nem lenne most ganéban az ország.
" Ebben teljesen igazad van,de kérdem én miért nem tettek ellenzék ként a nyolc év alatt semmit,Szerinted az MSZP a FIDESZ tudta nélkül tudott volna milliárdokat lopni?"
Nem, de mivel az ő zsebükbe is csúszott vastagon, nem volt érdekük bármit is tenni.
""Mert a jobbik aztán marha sokat tett volna
Sajnos ez a volna, mindennek az élét kiveszi.
Magyarországnak sok problémája van, de mindennek az okozója a tőke túlértékelése, és a munka elértéktelenedése. Egyszerüen minden ebből fakad, mert akár milyen probléma felől közelíted meg a dolgot " alacsony fogyasztás, a profit újratőkésítés hiánya" a magas adója a munkajövedelmeknek, a magas redisztribúció, az országból indokolatlanúl kifolyó pénz, stb stb.
Egyszererüen nem lehet nagyrészt a munkát terhelve egy országot működtetni, ez senkinek sem sikerülhet a világon.
Nem beszélve a folyamatos "nyalást az Eu nak, hogy nem tudnak a megvett politikusaink nemet mondani a nagytőkének mert akkort üresedik a zsebük.
A Fidesz ugyan olyan Lakitelki korrupt bagázs, mint bármely rendszergarázdálkodó másik bűnöző banda.
Lehet hogy valamivel jobb lesz, mint az Maszop, de igazi fejlődés nem lehet ebben az országban amig a nagytőke és a politika ennyire összefonódik.
Fidesz fanok, csak egy kicsit kellene gondolkodni!!!
Én csak azt nem értem, akik annyira bíztak a FIDESZ-ben, miben vagy kiben bíztak? Miért gondolja bárki, hogy ők különb, tehetségesebb, becsületesebb emberek? Én ennek semmi jelét soha nem láttam. Nem értem, más miből látja.
A valóságban ugyanolyan tehetségtelenek, mint az MSZP vagy bárki más, csak sokkal agresszívabbak, és jobban tudják manipulálni a tömegeket. De az EU-ról, az IMF-ről vagy bármilyen komolyabb erőről két pillanat alatt lepattannak. Nemzetközileg teljesen elfogadhatatlanok, és ez nagyban meg fogja nehezíteni a sorsukat, de még inkább a mienket. Szóval jobb nem lesz a kormányzásuk alatt, de rosszabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!