Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Fideszre szavazott az...

Aki a Fideszre szavazott az elégedett a munkájukkal?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem mert mindenki csak szidja őket pedig valakik megszavazták nekik a kétharmadot.

Most mindenki hallgat mint szar a fűben..

2011. jan. 5. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Tudod azt mondják okos enged szamár szenved. Én megvagyok elégedve a fideszel nem vártam csodákat továbbra sem lessz jobb semmi mint 2 éve volt. De legalább végre szerintem csinálnak valamit a fideszesek van vali változás végre elkezdődött. Rengetegen tiltakoznak mert félnek a változástól látom mindenap milyen marhaságokat irnak ki mindenap nyilvan baloldali gondolkodású honfitársain álltalában nincs kedvem a hozászólásaikra reagálni érthetetlen miért irnak annyi badarságot inkább rájukhagyom szerintem a többi jobbikos így van ezzel a fórumon.
2011. jan. 5. 15:16
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Így van! Én megszavaztam! És bízom benne, hogy helyre hozzák a dolgokat. Nem tudom emberek mit várnak hiszen nem telt el 1 év választások óta, csodák pedig nincsenek.
2011. jan. 5. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, hogy az első két válaszon nevetni vagy sírni kellene-e, főleg az utolsón.
2011. jan. 5. 15:29
 4/18 anonim ***** válasza:
43%
Nekünk legalább van véleményünk
2011. jan. 5. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
15:29, komolyan, néha elgondolkozom, hogy tényleg ennyire vakok-e az emberek. Nem emlékszel, mit művelt az MSZP? Tökéletesen szétlopták az országot, ahol csak lehet! Az emberek mennyit tüntettek az utcákon? Ha rossz a memóriád, nézz utána az akkori állapotoknak. A Fidesz végre mer változtatni, nem csak saját zsebre hajt. Teljesen egyetértek azokkal az intézkedésekkel, amelyeket hoztak. A szocik magánnyugdíjpénztárral kapcsolatos nézetei is nevetségesek...Felmerül a kérdés, hogy észreveszik-e az emberek, hogy most van először évek óta pozitív hír is Magyarországról az újságokban...
2011. jan. 5. 17:16
 6/18 anonim ***** válasza:
55%

"Felmerül a kérdés, hogy észreveszik-e az emberek, hogy most van először évek óta pozitív hír is Magyarországról az újságokban..."

Nem akarok MSZP-snek tűnni, mert nagyon nem vagyok az, de feltűnt-e már neked, hogy mostanában agyba-főbe szidják Magyarországot és a FIDESZT-t a maguk hülye diktatórikus lépéseivel, álszentségével és minden egyebükkel? Valahogy több negatív véleményt látok, mint pozitív felhangot.

2011. jan. 6. 14:36
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Igen, végre csinál valaki valamit. Az MSZP-nek is ott volt a lehetőség, hogy tegyen valamit de jól tudjuk, hogy "nem csináltak semmit" a la Gyurka

Az emberek félnek a változástól, megbolygatják őket, nem tudják mi fog belőle kisülni. A balos média pedig tesz róla, hogy még jobban elbizonytalanítsa őket.

A károgóknak mindig könnyebb hinni. És sokkal könnyebb beállni a soraikba mert az ember valami miat úgy van kódolva, hogy a károgás érdekli, élteti. Csak nézzétek meg a sok valóság "sót", a katasztrófa turizmust.

Nagy multinál dolgozom, ott aztán napi szinten van változás és látom, hogy ez hogyan hat az emberekre. Mindenki meg van ijedve, károg, mennek a pletykák és hogy "mindenkit ki fognak rúgni" stb. Persze mindez akkor is ha jó változás történik, de az ember alapból fél tőle.

2011. jan. 7. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit,hogy a rendszerváltást követően külföld felé is meg tudtam nyitni a tudásomat,amit előtte nem tehettem meg,hiába volt több világszabadalmam,a pártelnök úr(aki mellesleg hülye volt egy műszaki rajzhoz is)minden babért learathatott.A Fidesz első kormányzása alatt még több lett a lehetőségem,saját technológiával működő gyárat hoztam létre itthon és külföldön is.Ma ott tartok,hogy a két kiskorú gyermekem jövője is biztosított,így 47 éves kor felé közeledve.És ami nem elhanyagolható,hogy közel 200 ember megélhetését biztosítom átlag feletti keresettel.A kérdésedre a válaszom:igen,elégedett voltam,meg vagyok is a munkájukkal,de bárki is lesz a következő,ezt már nem vehetik el tőlem.De a leírtak miatt én Fidesz párti vagyok.A médiatörvény,külföldi sajtó,ellenzék reagálásai meg nem érdekelnek.Hogy ezek jól fognak e működni,azt majd a gyakorlat dönti el.Ha valami nem fog jól működni,azon úgyis változtatni fognak,ha másért nem is de az EU nyomásának engedve mindenképp.Azért az IMF meg a bankok,multik egyeduralma ellen ideje volt már felszólalni valakinek,mert engem ugyan nem érint,de a legtöbb magyar embert nagyon is.Azt viszont senki ne várja,hogy ennek azonnal érezhető pozitív hatása lesz,ennek sajnos kell tíz év is.Még kellenek olyan törvények is,ami nem engedi áthárítani az ügyfelekre a banki adót,stb,de mint mondtam,annyi mindent kell helyrehozni még az elmúlt több mint 8 éves csaló,lopó kormányzás miatt,hogy az nem ma lesz.
2011. jan. 7. 22:19
 9/18 escrogar ***** válasza:
62%
én rájuk szavaztam, teljesen elégedett vagyok az eddigi munkájukkal és a terveikkel, és nyíltan vállalom pártszimpátiámat.
2011. jan. 7. 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes,így is kell.Mint előtted író üdvözöllek.
2011. jan. 7. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!