Mit kell tennie egy kormánynak, hogy személy szerint elégedett legyél vele?
1. MUNKAHELYEK!!!!!!!! Mégpedig nem kevés...
2. a jelenlegi árak és adóterhek mellett 200 000 Ft-os minimálbér engem kielégítene (álom álom édes álom...)
Egyszer kivételesen azt csinálja, amivel kampányolt, hogy mi is úgy érezhessük, demokrácia van, a népakarat érvényesült, és az történik, amire szavaztunk.
...ez még a nettó 200 ezres fizunál is bizarrabb kívánság....
"1. MUNKAHELYEK!!!!!! Mégpedig nem kevés...
2. a jelenlegi árak és adóterhek mellett 200 000 Ft-os minimálbér engem kielégítene (álom álom édes álom...)"
És hogy képzeled el, ezekért mit kellene tenni szerinted egy rendes vezetésnek?
Tényleg csak annyi, hogy azt csinálja, amivel kampányolt.
Azt tudom, hogy a szegény embernek nem lesz csak úgy jobb, ezt nem lehet elvárni a kormánytól, csak annyit várok el, hogy ne hazudjanak, és ne a saját embereiknek kedvezzenek.
Én azzal is beérném, hogy ha már (különböző okok miatt) nem tarthatóak bizonyos vállalások, akkor legalább a kommunikáció lenne határozott, nyílt és egyenes.
Teljesen visszatetsző ez a bizonytalan totyogás az adórendszer körül, és hozzá ez a bozasztó kommunikáció. Az egyenes beszéd az elvárható minimum lenne egy "nemzeti" kormánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!