"Nem tudom, hogy az első két válaszon nevetni vagy sírni kellene-e, főleg az utolsón." Szerintem neked mindkettőt.De saját magadon.Csak olvasd végig el kissé feljebb azt a hosszú írásomat.Ne érts vele egyet,ne is vedd komolyan.De gondold végig,hogy mire jutottál eddig bármelyik párt alatt is.Ha magasra,tudással,munkával,és mindezt az mszp alatt(közben se rokon,se ismerős,se nokia)akkor elnézésedet kérem,és tekintsd tárgytalannak,mintha nem is reagáltam volna.
2011. jan. 7. 23:34
12/18 anonim válasza:
Igen? és akkor miért zsarolják az embereket?
miért hozta be a 16%-ot?
rendben van,. h igazságos, de nem erre van most szüksége az államnak, h a gazdagok még többbet vigyenek haza.
De gondolom szerinted ez mind rendben van:)
Sőt, ha levitte volna 0 ft-ra a minimálbért, a gazdagoknak meg még többet adna, na az megint tök rendben van, mert az orbán csinálta:)
De ha más csinálta volna már itt vernéd a nyálad, szánalmas vagy:)
2011. jan. 8. 17:49
13/18 anonim válasza:
Na,belőled is csak az irigység beszél.Nem én tehetek arról,hogy te vagy más hogy él.Én csak arról tehetek,ahogy én élek.A magamfajta tanult ember 200 embernek ad megélhetést,nem csak csaló,tolvaj ember élhet jól.Vagy te így gondolod?Legjobb példa erre az adó,Azzal,hogy ez lecsökkent,tényleg jól jártam.De a dolgozóim is,mivel magasabb bért tudok adni nekik.De te ezekbe úgysem látsz bele,úgyhogy kritizálj,irigykedj,máshoz úgysem értesz valószínűleg.
2011. jan. 8. 18:12
14/18 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, h gond van ezzel, mert ahogy írtam ez így igazságos, h mindenki ugyan annyit adózik, de az időponttal van baj!
Nem most kellett volna ezt erőltetni....
amúgy meg mire irigykednék??én is jól jártam, igaz csak pár ezer ft-tal, de ennyit nem ért az egész.
2011. jan. 8. 19:56
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy hallgatok mint sz..r a fűben, de ez azért van mert megnyugodtam. Végre hátradőlhetek és karosszékből nézhetem ahogyan a romos utcák végén álló palotákból előrángatják a bűnözőket és a visszakobozott pénzekből börtönöket építenek nekik!
De ha esetleg mégsem így lesz, nekem már az is elég, hogy a mostani kormány többet hagy a zsebemben!
2011. jan. 8. 22:33
16/18 anonim válasza:
Majd lepontoz téged is a sok okos,látod én is csak 37 százalékon vagyok,pedig csak azt írom meg mindíg hogy tudással,munkával is magasra juthat az ember,meg a Fideszt pártolom.Mert ezt csak náluk lehet megvalósítani.A semmiből szerzett vagyonok az elmúlt 8 évben keresendők.
2011. jan. 8. 22:50
17/18 anonim válasza:
Tényleg, miért lettek lepontozva a Fidesz pártiak? (Én pl mindenkit felpontoztam.) 01.05. 17:16 vagyok. 01.06. 14:36-nak: Nem csak negatív megítélés van Magyarországról, nézz utána tüzetesebben.
Nem értem, sok ember miért nem veszi észre, hogy jobban él, mint az MSZP-s idők alatt, hiszen nagyon sok intézkedés az átlagembereknek kedvez, nem pl a multiknak vagy a bankoknak...Miért nem látják, hogy a Fidesz programja jó?
2011. jan. 9. 09:18
18/18 anonim válasza:
Mert vagy elvakult mszp-sek,vagy szemellenzőt hordanak,vagy semmire nem képesek bármilyen kormány is van.Vannak akik csak állnak sorba a segélyért,a munkát meg visszautasítják.És a legelégedetlenebbek ők a mindenkori kormánnyal.A Fidesz rajtuk sem fog tudni segíteni,de nem is kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!