Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?
04:04-es:
Ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo
Vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=wBtrkJAPwlQ
És valóban a Fideszre szavaztam, és rohadt nagy hiba volt. Ha most kéne szavaznom, már nem rájuk szavaznék, az 1000 %.
ma 13:24
Na erre jó a Jobbik, hogy összegyűjti az összeesküvés-hívőket, zsírtáltosokat, neonácikat, ufóhívőket stb., és így a fidesz szavazótáborban kevesebb lesz a buggyant :)))
igen , például :
önfenntartó börtönök
válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 02:03-os vagyok. Ki pontozott le? Szerintem hasznos választ adtam, mert a kérdésre felelt. Nem értem, miért kellett lepontozni.
én jobbikra szavaztam, de nem bántam meg!
fideszre semmiképpen sem szavaztam volna, anno is hazudtak, most is... sok birka meg bekajálta hogy ha ők lesznek itt tejjel mézzel folyó kánaán lesz, ja igen az is lesz, de csak viktor királynak és holdudvarának!
jobbik amit ígért betartott/betart/be fog tartani mindent!
vona gárda mellényben vonult be parlamentbe, sok sok jobbikos felszólalás, szinte egész jobbik mindennap bent van parlament ülésein, stb.
fidesz meg nem csinál semmit, végre megválasztotta őket a nép 2/3-dal, most már meg lehet nyugodni és lehet a lábakat lógatni, meg bebetonozni a demokratikusnak látszó diktatúrájukat sok sok évre...
A válasz írója 24%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:35
www.jobbik.hu - Olvasgass egy kicsit ezen az oldalon. És megláthatod hogy nagyon sok dolgot megakarnak valósítani.
De a Fidesz vagy elutasítja, vagy a gárda kérdéssel idegesíti a jobbikot...
tegnap 23:41
Baromság. Önfenntartó börtön a magyarországi éghajlaton nem lehetséges, ilyen csak az USA olyan területein van, ahol nem megy a hőmérséklet télen se 5-10 fok alá.
Valamelyik hülye jobbikos képviselő elolvasta a vastagbőr blogban a tent citys bejegyzést, és gyorsan hivatalos jobbik-politikává tette anélkül, hogy öt percet gondolkodott volna, reális-e az ötlet.
Az egész jobbik erről szól: primitív, érzelmeket kavaró ötletekkel imponál a proliknak, egyébként szakmai munkája nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!