Kinek mi a véleménye Zente nevű kisfiú ügyéről?
Aki nem ismerné a történetet, a sajtó napok óta ezzel az üggyel van tele,egy beteg kisfiú részére gyűjtöttek 700 millió forintot.
Nem sajnálom tőle,mindenki megérdemli az egészséges életet,de mégis csak 700 millió forint. Félreértések végett, nem irigy vagyok,vagy hasonlók,csak félelmetes belegondolni,hogy ebből az összegből hány másik gyermeket lehetett volna még megsegíteni, akiket nem kapott fel 1-1 híres ember, a média.
"egy piti ember vagy és érvelni nem igazán tudsz."
és
"Nincs több időm egy ilyen ostoba emberre. Üdv."
Ezzel nagyon jól jellemezted saját magadat, a saját bizonyítványod, hogy ilyet írsz. Érveltem, de azok az érvek neked nem tetszenek, ezért kiforgattad azokat, olyan szavakat tulajdonítottál nekem, amiket nem írtam. Azaz hazudtál a nevemben. Ha egy korrekt ember lennél, akkor látnád, hogy a videósok esete csak egy példa volt arra, hogy egy bizonyos rétegnek van lehetősége ilyen célok támogatására, más példát is írhattam volna. Ez a realitás.
Ha nem tűnt volna fel, én még elnézést is kértem azért, ha megbántottalak. Ilyet sem sűrűn olvasni itt, de nem is nagyon hallani már IRL, a politikai életben pedig soha, hacsak nem bíróság kötelez valakit rá (ez elég gyakori). De ugye ez a normális emberi gesztus is biztosan "piti" dolog.
Kár, hogy manapság megfordult az emberek értékrendje és a rossz lett a jó.
Nincs több időd, de azért le merem fogadni, hogy holnap, esetleg még ma ismét itt lesz egy szép szidalmakat tartalmazó válaszod. Írj csak nyugodtan. Ha ez nálad a norma...
Jesszum! Hogy lehet összemérni a videósokat a betegek segítésével?
A videósok a szórakoztatóipar részei, 100% üzlet. A betegek segítése egy társadalmi probléma közös megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!