Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mi a véleménye Zente...

Kinek mi a véleménye Zente nevű kisfiú ügyéről?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a történetet, a sajtó napok óta ezzel az üggyel van tele,egy beteg kisfiú részére gyűjtöttek 700 millió forintot.

Nem sajnálom tőle,mindenki megérdemli az egészséges életet,de mégis csak 700 millió forint. Félreértések végett, nem irigy vagyok,vagy hasonlók,csak félelmetes belegondolni,hogy ebből az összegből hány másik gyermeket lehetett volna még megsegíteni, akiket nem kapott fel 1-1 híres ember, a média.

2019. szept. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
68%
23: és akik azért halnak meg, mert valamilyen olcsó, alapvető gyógyszer hiányzott, vagy mert korhazi fertőzést kaptak a takarítás hiánya miatt? Nekik mit mondasz? Bocs, kellett a pénz egy rendkívül ritka beteg gyógyítására, ti százan dögöljetek meg mind?
2019. szept. 27. 23:28
 32/43 anonim ***** válasza:
40%
Ez emgint az irigység nem más, más nak is adott a lehetöség akár gyüjtést szervezni stb, nehogy már azért ne gyogyulhasson meg mert xy másik sem, ez ilyen tipikus magyar mentalítás, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2019. szept. 27. 23:30
 33/43 anonim ***** válasza:
29%
#31 Mondjuk alapvető gyógyszert be tudsz szerezni munkából, egy pici segítséggel is. Ennél a sztorinál az volt a lényeg, hogy az összeg olyannyira magas volt, hogy egy átlag ember nem tudja kifizetni, és reménytelenségében kért segítséget az anyuka.
2019. szept. 28. 09:20
 34/43 anonim ***** válasza:
21%

"Nem hencegsz vele, csak hipokrataként prédikálsz, hogy másoknak mit kellene tennie. Taps."

Nem én vagyok a hipokrata álszent, mert egyértelmű jó célt támogatok. Legalábbis az emberek többsége szerint az ilyesmik jó célok. Akkor lehet, hogy hipokrata lennék, ha hencegnék. A hipokrata álszentek a politikai elit tagjai, ha már úgyis a politika rovatban vagyunk. Őket persze nem neveznéd hipokratáknak, holott egyik nap ezt, a másiknak azt hazudják nektek, sokszor egymásnak ellet mondó dolgokat, a véleményetek pedig szorosan és hűségesen követi az övéket. Ez nem gáz, ugye?

De nem is ez a bajod. Megmondom, mi a bajod. Rájöttem utólag. Az, hogy a beszólásom szembesített azzal, hogy nincs lelked. Rossz, ha szembesítenek valamilyen hiányosságoddal. Pedig nem is szándékosan tettem, a féllábút, félszeműt sem gúnyolom, pedig a társadalom egyik része alapvetően olyan aljas, hogy ezt megteszi, akinek van valami problémája, különbözik, azt meghurcolják. Úgyhogy ha akaratlanul is megbántottalak, ezennel elnézésedet kérem.

Miért ne lehetne mindenkit támogatni és még maradna az egészségügynek is? Nézd meg, hogy mennyi Youtube és Twitch videóst támogatnak, mennyien és mennyivel, előfizetéssel, patreonon és más módokon. Napi több százezer forintot költenek összesen önszántukból ezekre az amatőr, vagy profi tartalomgyártókra az emberek. Csak az ilyen magyar tartalomgyártókra, ebben még nincsenek benne a külföldiek. Nem irigylem tőlük. Magam is követek többet is, innen tudom. De akkor van, lenne ott pénz arra is, hogy a társadalom, mint közösség támogasson olyan célokat is, ahol ez élet és halál kérdése, ahol még nagyobb szükség van rá.

2019. szept. 28. 12:39
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

#34 Félre érted megint, de nem is csodálkozom. Én tök jól megvagyok :) Te voltál aki felemelte a hangját egy alapvetően jó dolognál, negatívan.

Ha te jó célt támogatnál, akkor nem a rossz oldalát néznéd ennek is, hanem pozitívan tekintenél az egész ügyre, hogy sikerült egy elég nagy dolgot összehoznia az embereknek.

A videósokat ne keverd már ide légy szíves, mivel "értéket" adnak az embereknek, kiszolgálják valamelyest a nézőiket, így úgymond a támogatás alatt fizetnek a szolgáltatásért. Akik nézik és támogatják őket, kapnak a pénzükért cserébe valamit. Nem gondolod ugye, hogy majd minden gyereket támogatni fognak az emberek? Szép lenne ha így lenne, de erre nagyon kicsit az esély (sajnos).

2019. szept. 28. 15:37
 36/43 anonim ***** válasza:
79%
30- as pont nem érdekel a véleményed. A lelkiismeretem tiszta. Pénzt utaltam egy beteg kisgyerek gyógyulására. Ezen kivül szoktam másokat is támogatni, ruhával, élelmiszerrel, segítséggel, alkalmanként pénzzel. Remélem mindezt te is megteszed mielőtt itt szóra nyitod a szád.
2019. szept. 28. 22:57
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 36! Akkor is elmondom a véleményem, ha téged nem érdekel. Vagy hazudsz (magadnak is) és mégis érdekel, hiszen válaszoltál rá. Egy olyan ember vagy, aki a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében, és a mások előtti pozitív önkép kialakítása miatt adakozik (legalábbis ezt állítja magáról). Szóval nagyon is érdekel mások véleménye, ez a lényeg, hogy szamaritánusnak kell látszani. Mert az újság is megírta, akkor ide utalok (vagy csak bemondom hogy megvolt), hiszen ez ma a menő.

Az, hogy más mire adakozik, az magánügy, én ezzel nem kívánom a népszerűségem befolyásolni és ha megteszem, azt hatékonyan teszem és magamban, és nem úgy mint te, hogy mindenki húzza csak meg magát, aki nincs akkora igazság bajnoka mint én, érzelmi zsarolva. Ez az, aki visszataszító.

De abban valóban igazad van, hogy arra szórod a pénzed, amire akarod, cserébe viszont el kell viselni a kritikát is. Ha nem bírod, egy dolgot tehetsz: továbbállsz.

2019. szept. 28. 23:56
 38/43 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, annyira birom mikor 2 hozzászólás után valaki komplett jellemrajzot ír valakiről. Nevetséges vagy a rólam írt mondataiddal,de nem vitatkozom. Egyben igazad van : ha jót tesz az ember akkor is megkapja a kritikát a te fajtádtól, és el is kell viselje. Hát viselem :D
2019. szept. 29. 09:11
 39/43 anonim ***** válasza:
8%

"Te voltál aki felemelte a hangját egy alapvetően jó dolognál, negatívan."

Na mi volt a negatív? Hogy azt írtam, hogy minden gyereknek kellene segíteni? Nem az a negatív, aki azt mondja, hogy úgysem lehet?

Vagy az a negatív, hogy megemlítettem, hogy vannak, akik ezzel visszaélnek? Ha nem lennének visszaélések, akkor még több pénz jutna oda, ahol szükség van rá? Ez valóban negatív dolog és tenni kellene ellene. Az baj, ha valaki felhívja rá a figyelmet? Vagy csak nem a visszaélőket támogatod?

A videósokkal kapcsolatban pedig hiába próbálsz besározni, világosan leírtam, hogy miért említettem meg őket és azt is, hogy semmi bajom velük. Csak tényként leírtam, hogy ha a videósokat tudják az emberek ilyen mértékben támogatni, akkor bizony jut gyerekek támogatására is.

2019. szept. 29. 09:30
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

#39 Maga az egész hozzáállásod volt negatív az original kérdéshez/ügyhöz.

Én meg nem negatívan, hanem reálisan néztem a dolgokat, amikor azt mondtam, kicsi az esély arra, hogy minden gyereket megmentenek. Ez szimplán szentimentális gondolkodás mód részedről, és ennyi.

A videósoknál sem jutott el hozzád a mondanivalóm, szerintem te azt sem tudod merre vagy arccal. Meg ez a "Vagy csak nem a visszaélőket támogatod?" kérdésed megmutatja, hogy egy piti ember vagy és érvelni nem igazán tudsz.

Nincs több időm egy ilyen ostoba emberre. Üdv.

2019. szept. 29. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!