Kinek mi a véleménye az Ádin névről?
Figyelt kérdés
megirhatjátok azt is, ti milyen nevet választottatok/választotok kisfiatoknak2017. szept. 13. 22:47
1/9 anonim válasza:
A mi kis fecsegő tipegőnket Bélának hívják.
2/9 anonim válasza:
Szép a hangzása, tetszik. Igazából én a becézéssel lennék bajban, mert ha Ádi, akkor mindenki Ádámra asszociál, azon kívül meg csak a Dina jutott eszembe, ami lánynév. Jaj, meg most még Ádinka --> Dinka. :/
Intelligens környezetben tök szép és ha a becézésbe nem gondolok bele, simán adnám is, de így hogy átnyálaztam kicsit, nem az igazi.
3/9 anonim válasza:
Én már semmilyen néven nem lepődök meg, de nekem nem tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, meglehetősen idegrn a hangzása, raadásul ha nem irod, hogy fiú név gondban lettem volna eldönteni, higy fiu vagy lány név.Az Ádám jobb választás lenne.
Az én fiam Ármin.
5/9 anonim válasza:
Az Ármin jut róla eszembe, de az sem tetszik. Az Ádin valahogy mesterkélt, csinált névnek tűnik. Mintha meglevő nevek lennének összeollózva. Nem tetszik.
6/9 anonim válasza:
Nagyon fura. Van egy ilyen nevű ovistársa a gyerekemnek, de 3 év után is fura nekem.
7/9 anonim válasza:
Nem tetszik, nagyon nem. Nekem túl művi, olyan mint a Konor, Kventin és társai.
8/9 anonim válasza:
Szerintem szép,kellemes hangzású,leírva is tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!