Kinek mi a véleménye a Noémi névről?
Járt már valaki igy? Sokat gondolkoztam a lány nevekről, de egysem nyerte el a tetszésem ugy hogy, azt adnám a lányomnak. De egyik este néztem a tv-t, és hirtelen beugrott egy név, a Noémi, de ezelőtt ez a név eszembe sem jutott. És azóta ragaszkodom is ehhez a névhez.
A vezetéknév utolsó betűje k betű, szerintem illik hozzá. Vélemény???
Ami a Noémi mellett még tetszenek és választani fogok:
Nikolett, Laura, a páromnak nagyon tetszik a Viktória.
Mi ugyanúgy voltunk mint a második válaszoló. Évek óta a Noémi volt talonban, aztán hajdúéknak sikerült elnevezni így a kislányukat (ami félreértés ne essék, szívük joga) de nekem így már nem tetszett annyira.
Viktóriánk lett :)
Nekem nagyon tetszik a Noémi és a Viktória is.
(Szerintem a Noémi nem különlegeskedő név, hogy egy szánalmas celebpár gyereke jusson róla elsődlegesen eszünkbe.)
Nekem a Noémi nem tetszik, soha nem is tetszett. (Nojémi kiejtése miatt.) A Nikoletta szintén nem.
De szívesen adnám a Laura és a Viktória neveket a kislányomnak.
aranyosak vagytok köszönöm hogy válaszoltatok. Nekem a Noémi névről csak ennyi jut eszembe: egy szőke két csurkás kék szemű mosolygós kedves kis csöppség, nem celebpár gyereke. nekem eszembe se jutottak Hajdúék.
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!