Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a Kiss...

Kinek mi a véleménye a Kiss Kevin Zoltán névről?

Figyelt kérdés

2016. okt. 8. 23:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Kevin nélkül elég jó..
2016. okt. 8. 23:22
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Kevint nem adnek. Magyar vezeteknevvel eleg erdekes...
2016. okt. 8. 23:26
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Ha kulfoldon eltek, vagy ciganyok vagytok, akkor jo.
2016. okt. 8. 23:34
 4/20 A kérdező kommentje:
itt egy gyerekről van szó,nem kéne ilyeneket írni hogy rák egye ki a szivit...de evvel magadat minősíted és Isten remélem megver ezért a szövegedért!!!!
2016. okt. 8. 23:40
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha cigány vagy, akkor úgyis ezt adod neki. Ha nem vagy az, akkor ne szúrj ki vele.
2016. okt. 9. 06:07
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem érzed hogy mennyire gáz a Kiss Kevin??? A Zoltán egy korrekt név, Kiss Zoltán- így oké. De a Kevin csak akkor állja meg a helyét ha külföldön telepedtetek le és kell egy nemzetközibb név is.
2016. okt. 9. 06:07
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Hűha a szidkozódás megy.

Nem szép név a Kevin.

A lányom keresztapját úgy hivják de ő ANGOL FIÚ ANGLIABAN ÉL ANGOLUL BESZÉL. Úgy oké jogy igy hivják.

Miért kell eröltetni ezt a nevet?

A romák mindig divatoznak a nevekkel. Kevin, Riccardo, Jennifer, Lionetta, Lynett, fa..om nevek. A Zoltán oké még passzol is a Kiss vezetéknévhez.

2016. okt. 9. 06:46
 8/20 anonim ***** válasza:
97%

Kevinke...

Hogy nem b@ssza a füledet??

2016. okt. 9. 07:30
 9/20 anonim ***** válasza:
62%

Hát igaz, hogy én nem vagyok vallásos, de annyit azért sejtek, hogy a keresztény hit szerinti Isten (főleg az Újszövetség alapján) nem igazán nézi jó szemmel ha a nevét fenyegetőzésre használja egy hívő. Bár a fene tudja, vannak a Bibliában cifra dolgok, de azokat is mind maga döntötte el.

Amúgy normálisan is lehetne válaszolni a kérdésre.

Nekem pl. nem tetszik se a Kevin, se a Zoltán. De nem érzek késztetést a a beszólogatásra emiatt.

2016. okt. 9. 07:32
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Egy két embert kivéve senki sem szólt be, csupán csak a tényt közöltük, ahogy én is. A cigányok előszeretettel adnak ilyen nevet a gyereknek. Igaz, nálam a Kolompár Achillesz azért kiverte a biztosítékot, de ez akkor is tény, hogy szeretik az ilyen neveket.

Ezért írtam, hogy ha cigány, akkor úgyis ezt fogja adni, ha nem az, akkor ne tegye, hacsak tényleg nem külföldön élnek. Ebben semmi rasszizmus nincs.

2016. okt. 9. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!