Hűha a szidkozódás megy.
Nem szép név a Kevin.
A lányom keresztapját úgy hivják de ő ANGOL FIÚ ANGLIABAN ÉL ANGOLUL BESZÉL. Úgy oké jogy igy hivják.
Miért kell eröltetni ezt a nevet?
A romák mindig divatoznak a nevekkel. Kevin, Riccardo, Jennifer, Lionetta, Lynett, fa..om nevek. A Zoltán oké még passzol is a Kiss vezetéknévhez.
Kevinke...
Hogy nem b@ssza a füledet??
Hát igaz, hogy én nem vagyok vallásos, de annyit azért sejtek, hogy a keresztény hit szerinti Isten (főleg az Újszövetség alapján) nem igazán nézi jó szemmel ha a nevét fenyegetőzésre használja egy hívő. Bár a fene tudja, vannak a Bibliában cifra dolgok, de azokat is mind maga döntötte el.
Amúgy normálisan is lehetne válaszolni a kérdésre.
Nekem pl. nem tetszik se a Kevin, se a Zoltán. De nem érzek késztetést a a beszólogatásra emiatt.
Egy két embert kivéve senki sem szólt be, csupán csak a tényt közöltük, ahogy én is. A cigányok előszeretettel adnak ilyen nevet a gyereknek. Igaz, nálam a Kolompár Achillesz azért kiverte a biztosítékot, de ez akkor is tény, hogy szeretik az ilyen neveket.
Ezért írtam, hogy ha cigány, akkor úgyis ezt fogja adni, ha nem az, akkor ne tegye, hacsak tényleg nem külföldön élnek. Ebben semmi rasszizmus nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!