Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a Kiss...

Kinek mi a véleménye a Kiss Kevin Zoltán névről?

Figyelt kérdés

2016. okt. 8. 23:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Az avelemenyem, hogy roma a szulo vagy ha nem az aakkor nem komplett. Nem vagyok rasszista, de valljuk be itthon romak adnak ilyen es ehhez hasonlo neveket.
2016. okt. 9. 08:25
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
Fiamat is Kevinnek hívják. Nem vagyok cigány és a férjem sem az. Nekem tetszik ez a név. Szerintem mindegy ki mit gondol róla az a lényeg, hogy nektek tetszen.
2016. okt. 9. 08:38
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Lényegtelen hogy roma-e a kérdezõ vagy sem, attól lehetne normálisan válaszolni.

Szerintem nem illik a vezetéknévhez. A Zoltán szép. Ha mindenképp 2 keresztnevet szeretnétek akkor nézegessétek még az utónévkönyvet. Nem ajánlok semmit, mert ahány ember annyi ízlés.

Boldog babaváràst!

2016. okt. 9. 09:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
a Kevin nagyon idegenül hangzik, nem szép magyar vezetéknévvel.
2016. okt. 9. 10:01
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Szégyen, hogy sok magyar szülő ilyen nevet ad. A Kevin külföldön elmegy, de Magyarországon kisebbségi, ronda. Ha rajtam múlna, akkor sok név be lenne tiltva.
2016. okt. 9. 10:49
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
#5 úgy beszéltem, mint a cigók, látom túl bonyolultra sikerült és nem tudtad megérteni.
2016. okt. 9. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
Egyik nap ilyen nevű kisfiúval találkoztam: Lakatos János Szebasztián. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy szegényt ne röhögjem ki. Na, a Kiss Kevin Zoltán pont ugyanez a kategória...
2016. okt. 9. 12:06
 18/20 anonim ***** válasza:
30%

Bogdan Kimberli Natasa?

Lanyom sulijaban...

Felejtsd el a Kevint.

Lazar, Matyas, Botond, Zerind, Patrik.

2016. okt. 9. 12:58
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Kevin nagyon nem, és nem azért mert csúnya lenne(bár nekem személy szerint nagyon nem az ízlésem), hanem a negatív töltet miatt. Látod, itt is mindenki a romákra asszociál(bevallom én is), és emiatt sok hátrány érheti, például álláskeresésnél, mikor csak az önéletrajzát látják. Inkább adnám a Kevét, és becézheted Kevinnek ha nagyon szeretnéd, de ebben a formában, utónévként semmi pénzért nem adnám. A Kiss Keve Zoltán még jól is hangzik szerintem.
2016. okt. 9. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, meg ha nektek tetszik, adjátok, de szerintem sem szép név. Külföldön elmegy, de itthon kis kivétellel a romák adják. Lányom osztályában két Kevin is van, mindkettő roma származású. A Kiss vezetéknévhez amúgy sem passzol, a Zoltán annyira viszont nem rossz.
2016. okt. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!