Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mi a véleménye Zente...

Kinek mi a véleménye Zente nevű kisfiú ügyéről?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a történetet, a sajtó napok óta ezzel az üggyel van tele,egy beteg kisfiú részére gyűjtöttek 700 millió forintot.

Nem sajnálom tőle,mindenki megérdemli az egészséges életet,de mégis csak 700 millió forint. Félreértések végett, nem irigy vagyok,vagy hasonlók,csak félelmetes belegondolni,hogy ebből az összegből hány másik gyermeket lehetett volna még megsegíteni, akiket nem kapott fel 1-1 híres ember, a média.

2019. szept. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%
Tőle a legkevésbé se sajnálom. A makkegészséges politikusoktól, akik csak hazudozni és lopni tudnak, annál inkább.
2019. szept. 25. 22:31
 2/43 anonim ***** válasza:
85%
Szomorúnak tartom, hogy vannak olyan betegségek, amelyek gyógyítását nem támogatja a TB
2019. szept. 25. 22:35
 3/43 anonim ***** válasza:
70%

"Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt."

Hát végül is több Biliárd ellopott ft-böl 100 M micsoda is ? Mondjuk 2 DB Mercedes-AMG GT vagy egy Ferrari 812 Superfast ára.

Egy jó tett nem tesz jóvá 9 évnyi Lopást.

2019. szept. 25. 22:36
 4/43 qkker1 ***** válasza:
71%

" Szomorúnak tartom, hogy vannak olyan betegségek, amelyek gyógyítását nem támogatja a TB"

Nem keresem vissza, de ma olvastam, hogy van egy Magyarországon is elfogadott kezelés /ez a 700 milliós Amerikában is csak 3 hónapja elfogadott/, amit kap is kéthetente 23 millió az injekció, egész életében kapnia kell, és csak javítgatja az életminőségét, nem végleges megoldás. Ez éves szinten közel 600 millió. Józan paraszti ésszel, egy hatásosabb, hosszútávon olcsóbb megoldást kéne támogatni, de a fejesek másképp gondolják!

2019. szept. 25. 22:43
 5/43 anonim ***** válasza:
53%

Őszintén szólva nekem is hasonló a véleményem, mint a kérdezőnek, csak még ennél is durvább.

Miközben fizetjük a TB-t és 0 ellátást kapunk, a nagyszüleinket szó szerint kinyírják a kórházakban, addig egy gyerek 700 milliót kap csak úgy.

Bennem az a gondolat is felmerült, hogy ha már kisgyerekként ilyen életképtelen, akkor minek ezt ennyire erőltetni?

Közben az állatmenhelyek küzdenek, amelyiket én támogatni szoktam, ott is kisemberek a pcsányi kis fizetésükből kínlódva 5000 forintokkal támogatják az alapítványt, egy 100 milliós adomány évtizedekre megoldaná a problémát. De a milliárdos barátunk erre sajnálja a pénzt, én meg nem nyerek a lottón...

Ez nem irigység, hanem teljesen normális reakció az igazságtalanságra.

Engem nem hat meg, hogy gyerek, nem szeretem a gyerekeket.

2019. szept. 25. 22:46
 6/43 anonim ***** válasza:
75%

#5 Az emberek arra költik a SAJÁT pénzüket amire akarják. Ha ahhoz van kedve akkor elmegy belőle nyaralni vagy vesz egy rakás lottószelvényt és kidobja arra feleslegesen. Az ő dolga, övé.

Ha az én gyerekem lenne beteg én is mindent megpróbálnék megtenni érte. A szülők szerencséje hogy sikeres volt a kampányuk - mellette rengetegen ugyanebben a helyzetben meg nem kaptak ilyen támogatást. Ügyesek voltak, ennyi. Ettől nem lesz kevesebb pénze egyetlen másik gyereknek vagy betegnek sem, sőt az állatmenhelyeknek sem. Mert nem azt a pénzt adták oda az emberek amit helyette másnak a támogatására fordítottak volna - hanem amit senkinek nem adtak volna oda.

2019. szept. 25. 22:54
 7/43 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy marketing fogás amit a Kormány arra talált ki hogy befogja az emberek száját.

Legyen mit mutogatni hogy látod a Kormányka fontos 1-1 ember.

Ja kösz és ha lopott milliárdjainkat beletolnák az EŰ-be talán mindenikek jobb lenne és nem az lenne hogy már kb vannak osztályok ahol már orvos sincs meg 1 -1 háziorvos lát el 3-4 körzetet mert annyira nincs ember.

Ez a gyereke csak egy marketing eszköz akit felhasználnak egy reklám célra. Tiborcz Adományozásával ugyanez volt az is volt valami 36 millió.

OH köszönjük e kegyet és a többit mikor adod vissza ?

Akinek szeme van az ezt tökéletesen látja.

2019. szept. 25. 22:57
 8/43 anonim ***** válasza:
65%

Javaslom gondoljátok magatokat bele abba a helyzetbe hogy Ti vagytok halálos betegek és 700 millió a megmentésetek.

Elutasítanátok-e a megmentésetek és meghalnátok, azzal az indokkal: ebből a pénzből több embert is meg lehetne menteni?

Szerintem az életmentés nem egy olyan ügy, ahol megválogatom kiket mentek meg. Mindenkit megillet az esély, hogy megmentsék.

2019. szept. 25. 22:59
 9/43 anonim ***** válasza:
79%

#4 Van közeli rokonom aki nagyon beteg és nála is csak hasonló különleges kezelésben lehetne reménykedni. Pontosan tudom hogy az orvosok eddig is mindent megtettek érte amit lehetett - ezért van még most életben. A gyógyszer adagja havonta milliós költség a TB-nek, de megkapta évek óta.

Az ilyen beavatkozások mint amire a kisfiúnak összeadták a pénz azok még nem hivatalosan elfogadott, bizonyított hatású kezelések. Egy utolsó szalmaszál a szülőknek és jó bevétel annak aki csinálja. Pontosan olyan a TB szempontjából mint egy afrikai kézrátétellel gyógyító kezelése vagy egy tibeti energia kezelés a csakrákra. Lehet hogy beválik de orvosilag még nincs igazolva - így nem is lehet a társadalombiztosításból finanszírozni.

Amint olyan lesz ez a kezelés amit már igazolni is tudnak és el lehet ismertetni, akkor több helyen is végzik majd és eljut hozzánk is, itt is csinálják majd. Akkor az ára is alacsonyabb lesz és éppen úgy meg fogják kapni itt is a betegek a TB terhére, mint a ma már teljesen általános csontvelő kezeléseket a leukémiásoknak vagy a szervtranszplantációkat. Sajnos ezekhez idő kell - ami pont a betegeknek nincsen.

2019. szept. 25. 23:01
 10/43 Torcsa90 ***** válasza:
42%
Miért nem kérdezed meg azt hogy a 3. Osztályú balfallosz focicsapatoktól sajnáljuk e 100 milliós 1-2milliárdos támogatásokat? Végülis 1-2 milliárd amiből hány gyerek életét meg lehetett volna menteni.
2019. szept. 25. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!