Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mi a véleménye Zente...

Kinek mi a véleménye Zente nevű kisfiú ügyéről?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a történetet, a sajtó napok óta ezzel az üggyel van tele,egy beteg kisfiú részére gyűjtöttek 700 millió forintot.

Nem sajnálom tőle,mindenki megérdemli az egészséges életet,de mégis csak 700 millió forint. Félreértések végett, nem irigy vagyok,vagy hasonlók,csak félelmetes belegondolni,hogy ebből az összegből hány másik gyermeket lehetett volna még megsegíteni, akiket nem kapott fel 1-1 híres ember, a média.

2019. szept. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg minden gyereknek össze kellene gyűjteni a megfelelő összeget. Akár közösségi alapon, ha más úton nem megy.

De tolvaj csaló alapítványok kiiktatsával és politikai célból támogató álszenteskedők nélkül.

2019. szept. 26. 10:59
 22/43 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy hány másik gyereket lehetett volna megmenteni, nem érv. A szülők megtettek mindent és sikerült nekik. Én is ugyaezt megtenném a gyerekemért. Én is utaltam Zentének, azt a pénzt ha nem neki utalom akkor valszeg elköltöm másra de nem valószinű hogy jótékonykodtam volna belőle más javára. Engedtessék meg mindenkinek hogy a saját pénzével azt támogasson akit akar.
2019. szept. 26. 12:42
 23/43 anonim ***** válasza:
67%
Akik azon pattognak, hogy x összegből hány másnak lehetett volna, majd gondolják el ugyanezt ha épp ők lesznek betegek vagy egy közeli hozzátartozójuk és épp drága kezelés és gyógyszer kéne, akkor is majd azt mondják adják másoknak?
2019. szept. 26. 14:53
 24/43 anonim ***** válasza:
32%

A #21. válasz írója voltam és elég durva, hogy senki nem ért azzal egyet, hogy minden gyereket meg kellene menteni, ráadásul engednék, hogy akiket mégis, azokat kihasználhassák.

Szép kis minta a társadalomból.

Szégyelljétek magatokat! (Nem a pontozás érdekel, mert az nem számít, hanem elkeserítő, hogy milyenek az emberek. Akkor még csodálkoznak, hogy egyre többen nem akarnak tovább Magyarországon élni.)

2019. szept. 26. 15:34
 25/43 anonim ***** válasza:
32%

#24 Szerintem meg az a durva, hogy a magadfajtának mindig van valami baja és panaszkodni/kötekedni valója. Ha minden gyereket megmentenének, akkor is kitalálnál valamit, majd az után is.

Nem a negatív részeket kell nézni ilyenkor sem, hogy mi másra lett volna elég az a pénz, vagy hogy honnan származik, hanem hogy megmenekült az a szerencsétlen gyerek.

Minden kisgyerek megmentése meg egy olyan irreális kitaláció, ami nem igen fog megvalósulni.

2019. szept. 26. 21:29
 26/43 anonim ***** válasza:
29%

#25: Mert te most nem kötekedsz. De nem lenne semmi bajom, ha más gyerekeken is hasonlóan segítenének.

Talán nem lehet minden gyereket megmenteni. De törekedni kellene rá.

2019. szept. 26. 21:40
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

# Nem, nem kötekedek, hanem reagáltam az írásodra. Van különbség. Ha elindítasz valamit, akkor ne várd, hogy szó nélkül hagyják.

Te mit teszel hozzá, hogy minden gyereket megmentsenek egyébként?

2019. szept. 27. 11:02
 28/43 anonim ***** válasza:
33%
Már logikusan adta magát a kérdésed, vártam. A válaszom: Lehet, hogy teszek, nem tudhatod, egy biztos, nem hencegek el vele, vagy nem nyúlok le pénzt kamu alapítványokon keresztül beteg gyerekekre hivatkozva.
2019. szept. 27. 13:58
 29/43 anonim ***** válasza:
9%
#28 Én pedig ilyesmi választ vártam tőled. Nem hencegsz vele, csak hipokrataként prédikálsz, hogy másoknak mit kellene tennie. Taps.
2019. szept. 27. 14:03
 30/43 anonim ***** válasza:
32%

“Engedtessék meg mindenkinek hogy a saját pénzével azt támogasson akit akar.”

Engedtessék meg, hogy elmondjam a véleményem rólad: hatékonytalanul szórod a pénzed a média által vezérelve.

2019. szept. 27. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!