Kinek mi a véleménye Zente nevű kisfiú ügyéről?
Aki nem ismerné a történetet, a sajtó napok óta ezzel az üggyel van tele,egy beteg kisfiú részére gyűjtöttek 700 millió forintot.
Nem sajnálom tőle,mindenki megérdemli az egészséges életet,de mégis csak 700 millió forint. Félreértések végett, nem irigy vagyok,vagy hasonlók,csak félelmetes belegondolni,hogy ebből az összegből hány másik gyermeket lehetett volna még megsegíteni, akiket nem kapott fel 1-1 híres ember, a média.
7-es totálisan jól látja a dolgot.
Így történik az emberek manipulálása.
Hidd el,ha holnap jön egy másik beteg gyerek,annak már csak fele ennyien fognak adakozni.
Az 5.nek meg már egy fillért sem...
Minden csoda 3 napig tart...
Utolsó!Ezzel azt akarod mondani,hogy a cél szentesíti az eszközt?
Érdekes meglátás...
Elég vegyes érzéseim vannak... Jó, hogy vannak nagylelkű emberek, és összedobtak ennyi pénzt. Így van némi esély a gyógyulásra, aztán vagy sikerül a kezelés vagy nem...
Másfelől én benne vagyok egy jótékonysági szervezetben. Szoktunk kimenni családokhoz felmérni a lehetőségeiket és hogy milyen segítséget kérnek. Múlt hónapban is mentünk egy mélyszegénységben élő nénihez, akinek nincs pénze kiváltani a gyógyszereit. Nyáron még csak-csak, de télen tüzifára kell a pénz, ha nem akar megfagyni. Nem 700 millió kéne neki, hanem havi 7-8000. Az ő élete miért nem ér ennyit? Vagy szintén itt a környéken volt egy kisfiú, rokkant szülőkkel él. Sokszor abból van pénzük, hogy a gyerek cigányoknál vállal valami kuli munkát és adnak a kezébe pár ezer forintot. És hány ilyen van... Csak ők nem kerülnek be a tv-be, nincs alapítványuk, a kutya sem foglalkozik velük. Nem kéne nagylelkűnek lenni a pár utcával arrébb élő ember felé, akinek lehet, hogy nincs valami fú de ritka genetikai betegsége, de ugyanúgy ember, és megilletné az emberhez méltó élet.
Én azt gondolom, hogy jobbulást kívánok a kisfiúnak. Se többet, se kevesebbet.
A szüleinek minden tisztelet kijár, mert nem biztos, hogy nekem is sikerült volna ilyen összeget összeszedni. Biztosan megtettek mindent amit lehetett és ahogy összejött a pénz azonnal szóltak, hogy többen ne utaljanak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!