Ha nem vagyok megkeresztelve, és nem vagyok zsidó, attól még a barátomnak a skinhead köre befogadna? énis azokat az érveket vallom mit ők, és skinhead (lány) vagyok, ha nem is teljesen de már közel állok hozzá 14Ł
utolsó előtti válaszolónak: nem a tiéd a normálitlan kérdés:)
utolsó: ha alkalmam nyílna rá, megtenném:D
Nekem két hozzáfűznivalóm lenne.
Az első az egy tanács inkább: mentsd el ezt a kérdés a könyvjelzők közé, és nézd meg pár év múlva. Aztán adj számot róla, hogy hányszor voltál rendőrségen, hányszor próbáltál leszokni a cigiről, hányszor fogadtad meg, hogy most már tényleg tanulni fogsz, mert éppenhogy átmentél(elolvastam, hogy állítólag kitűnő vagy).
A másik dolog pedig az, hogy nem vagy tisztában mi az, hogy skinhead. Továbbá az emberek 99%-ának sincs fogalma róla.
tisztában vagyok vele...:)h mit jelent...;)hiddel....
arra a kérdésre azért nem válaszoltam mert nem értem.:S fogalmazd meg mégegszer légyszives.
köszönöm
"A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:03"
Köszi, ez érdekes volt. Meg is változott a skinheadekről alkotott véleményem. Azt hittem mind gyökér de most már látom hogy csak a boneheadek, sőt talán még szimpatikus is ez a skinhead életstílus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!