Ha nem vagyok megkeresztelve, és nem vagyok zsidó, attól még a barátomnak a skinhead köre befogadna? énis azokat az érveket vallom mit ők, és skinhead (lány) vagyok, ha nem is teljesen de már közel állok hozzá 14Ł
az idézet igazán tetszett! köszönöm...:)segített!
az h skinhead vagyok, egyátalán nem zárja ki azt h tanuljak.!most fogom kezdeni a középiskolát..teljes erővel...eddig is kitűnő tanuló voltam, remélem megtartom a jó szokáom nagy részét...minden tőlem telhetőt megteszek. kitartó vagyok, és remélem ez nem csak a középiskolás éveim alatt fog megmutatkozni.!:)
Nekem az egyik osztálytársam nincs megkeresztelve és hungarista...mindig azzal poénkodunk hogy zsidó:D
Amúgy meg kutya se fogja megkérdezni hogy meg vagy-e keresztelve vagy sem.
Amúgy egy kérdés...teljesen kopasz vagy?:D
16/L
nemvagyok kopasz...mármint ha a hajamra gondolsz!:)
14/88 valaki egyetért vele, valaki nem, te kérdező a chuck norris te biztos valami etnikumi avgy kisebségi vagy olyan ember vagy, akibe nem szorult egy csepnyi nemzettudat sem<ha esetlegesen magyar ember vagy.
Nem vagyok antifa, + semmilyen ilyen nyomorékságnak a része. Én 1 normális gondolkozó ember vagyok aki nem a faji hovatartozás alapján ítél meg egy embert, és nem tisztellek pl téged csak azért mert a "faxfelszopó édesanyád" fehér bőrrel szart ki a világra. Vagy ha nálad ez azt jelenti hogy én antifa / zsidó / néger / román vagy akármi vagyok akkor jelentse azt, lesza*rlak. :)
szebb jövőt
20:28as
a te Anyád!amelyik a világra pottyantotta azt az antifasiszta képedet...-,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!