Ha nem vagyok megkeresztelve, és nem vagyok zsidó, attól még a barátomnak a skinhead köre befogadna? énis azokat az érveket vallom mit ők, és skinhead (lány) vagyok, ha nem is teljesen de már közel állok hozzá 14Ł
ki modta h barátokat akarok szerezni?
vannak nekem elegen barátaim;)
Mutasd a fas*zodat a rendőrnek....Ne nekem;)
ha meg zavar h hófehér, feküdj ki a napra, hátha lebarnulsz, aztán digónak néznek, azt elvernek.;)
nem ismerlek eléggé ahhoz h úgy istenigazából időt fordítsak arra h haragszom e rád, v h megbocsájtok -e.;)
"majd megoldom"
Valahogy sejtettem, hogy az agyi intelligenciaszinted csak ennyit bír kipréselni a fejedből.
ez nem nyereményjáték,nem lottó, h befizetek aztán vagy milliárdos leszek, vagy minden ugyanolyan marad! h az eleim kimutatásával nyerek vagy vesztek az majd kiderül.az lesz ami lesz
azt cselekszem amit helyesnek tartok.-én ezt tartom helyesnek.
barátaim nem fogom elveszteni, meg a józan eszemet sem,. nyerni majd kiderül mit fogok, és ha nem nyerek semmit, nekem az sem baj!
20.49. komolyan nem érdekel h ezen "az én foglalkozásom" téren mi lesz 4 év múlva!;) csak te nem attól tartasz h esetleg 10 év múlva azért fogod a körmeidet rágni, mert nemtudod h felveszlek e a ksizemelt munkahelyedre.,?ha esetleg elveszted az állásod, vavgy csak akor szereznél!
látod az a jövő kérdése!!;)
a tied a te dolgod az enyém a sajátom!;)itt a kifejtett válaszom! tessék nesze ba*zd meg örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!