Ha nem vagyok megkeresztelve, és nem vagyok zsidó, attól még a barátomnak a skinhead köre befogadna? énis azokat az érveket vallom mit ők, és skinhead (lány) vagyok, ha nem is teljesen de már közel állok hozzá 14Ł
Te kislány, ajánlok neked egy filmet, ezt nézd meg, aztán utána majd elgondolkozhatsz a "csatlakozáson".
A film címe: Amerikai história X (American history X)
Mondhatni szinte rólad szól. Ha nem tudod megnézni segítek megszerezni.
a zsidókat sokan azért uálják, mert minden baj okozója a kis zsidócska...Pffujj
a cigányokat: mert annyira otthon érzik magukat abban az országban, ahová mind az élősködő piócák; befurakodták magukat!
meg még a többi...amit már sorolni is hosszu lenne...
még a cigányokról: a tényeg normális lennél akkor végiggondolnád, és büszke lennél rá h te (esetlegesen ) fehér ember vagy, és máshogy néznél arra aki a te ellentéted, ugyanakkor abba a hazába tesi be a lábát ami a tied!
"Chuck Norris, te antifa vagy?" Ebből a válaszból a kedves kérdező 2 dolgot is leszűrt:
1:a válaszoló antifa, ami később kiderült nem így van
2:Én vagyok antifa , de erről sajnos nincsenek információim :) de ha ti mondjátok biztos így van. Megmutatom a hófehér f*szomat akkor megbocsizól ?
tudok németül:D
és én tudom mi a Wie heißt du...:D
5 éve tanulok németül;)
és a további években is folytatom...
az amerikai históriát megkérdezem h megvan e a barátomnak;)
azt esetleg megnézzük együtt!;)
a helyesírásért meg bocsi, attól h nem helyesen van még mindenki megérti, nem ez alapján vagyok besorolható a skinek közé...és nem hungaristának tartom magam, hanem skinnek, bár a hungaristák észjárását sem ellenzem!
és rülök h vannak akik vették a fáradtságot, és utánna néztek a 14/88nak, legalább már ilyenről is hallottál;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!