Mi lesz az országgal?
Hát én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakok egy kis faluban, viszont az itteni általános iskolában mintegy tíz év alatt 1-10%-ról 70% körülire nőtt a cigányok száma, ráadásul legtöbbjük a rossz fajtából való. Ezt onnan tudom hogy anyukám tanítónő, ő mondta el, mikor én jártam oda szerencsére még nem voltak olyan sokan... De például míg a 8-osok között 1-2 cigány van a 20-ból, addig az elsősök közt 12 a 15-ből. Az iskolát valószínű hogy be fogják zárni (betörések, a tanárok idegösszeomlást kapnak, stb. Már anyukám sem tanít ott, szeptembertől máshol fog. Ő sem bírja idegekkel, pedig nagyon nyugodt és kedves nő.) Remélem hogy más megyékben ez nincs így, mert itt szinte mindenhol ez a helyzet.
15/f
Ez a cigány kérdés borsodban a legnagyobb gond.
Én nyugat Mo-n nem is láttam cigányt, pedig már voltam pár helyen, kivéve pestet, ott volt pár, de ott is csak 1-2őt láttam.
Borsodban meg a fél busz... Miskolcon is elég sokat látni.
1,jóléti rendszer felszámolása (sokan éhenhalnak)
2, cigányokat fizetni , hogy az első gyerek előtt sterilizálják magukat
3,fegyvertartás
4,szigorú btk
5, bérbörtönök nigáriába kínába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!