Mi lesz az országgal 2-4 év múlva?
Én egy életvidám ember vagyok (lassan múlt időben) de akármerre nézek, csak baj, baj hátán. Már nem tudom a szépet keresni semmiben, és félek, hogy "lecsúszok" a lejtő aljára, ahonnan nehéz feljönni.
A családi-baráti körben munkanélküliség, betegség, a munkahelyem bedőlt, nekem vége a gyed-nek, kellett volna visszamennem dolgozni, a férjem m.helyén épp most igazgatóváltás van, kérdéses, hogy holnaptól kell-e? Stb. Stb.
Persze meg fogom (fogjuk) oldani, és nem siránkozni kell hanem tenni, de mi lesz az emberekkel? Mi lesz az országunkkal? Értelmesebb barátaink szép lassan kiköltöztek már külfödre. Én nem akarok. De itt olyan rossz minden. Lesz ez jobb? mit gondoltok?
Kérdező
Sajnos egyet értek az utolsó hozzászólásoddal :(
Kérdező
Aki megteheti, hogy lelép az ne habozzon!
Kedves kérdező,
Mélyponton akkor voltunk, mikor szó szerint romokban hevert az ország.Nem volt ennivaló,tüzelő, rongyokban jártak az emberek.Egyetlen dolog létezett, az emberek összetartása.Két-három év alatt élhetővé vált az ország.
Nem a csodára vártak az emberek.Mindenki megtalálta azt az apróságot, amivel hozzájárult, hogy helyre álljon az ország élete.
Mi lesz 2-4 év múlva nem tudom.Az biztos, hogy rajtunk is múlik a jövőnk.Neked kedves kérdező, van egy csodás feladatod, kiegyensúlyozottan felnevelni gyermeked/id.
A politika által létrehozott káosszal nem érdemes foglalkozni, lassacskán helyreálnak a dolgok.Győztek azok, akik a legtöbbet elégedetlenkedtek eddig.Ezután már a béke, nyugalom, jólét,nemzeti együttműködés következik.
Ilyen totális győzelem után mindig konszolidálódik a helyzet, és jobb, könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!