Ha azt vesszük hogy 10 év múlva még jobban elszegényedik az ország és Európa is akkor mibe lenne érdemes belekezdeni? Amiből meglehet majd élni
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 11:54
1/10 anonim válasza:
kocsma, sok alkoholista lesz, aki elvesztette a vagyonát a hitelek miatt
2/10 A kérdező kommentje:
az jó de abból már van sok
2011. aug. 23. 12:02
3/10 anonim válasza:
Temetkezési vállalkozóra mindig van ügyfél! De igen, alkohol és dohányárú árusításával mindig érdemes foglalkozni, ahhoz sosem elég szegények az emberek.
4/10 anonim válasza:
"Ha azt vesszük hogy 10 év múlva még jobban elszegényedik az ország"
Erre ne tegyél nagy tétet, mert kb. 0 a valószínűsége, hogy így lesz.
5/10 anonim válasza:
Meg esetleg állatokat is tarthatsz meg kertet is gondozhatsz arra az esetre, ha a boltokban nem lesz majd áru...
6/10 anonim válasza:
ez a kérdés is az mszp miatt van.
Ja és a kocsmákból sose elég azok mindig dugig vannak...
7/10 anonim válasza:
Ma Magyarországon kocsmából nem lehet megélni.
Hogy mibe érdemes? Elsősorban állattenyésztésbe és fődművelésbe. De nem eladásra, saját fogyasztásra. Ki kell alakítani egy önellátó gazdaságot, ahun saját jószágjaidnak termeled meg a takarmányt és saját kenyeredhez a gabonát.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, érdekes hogy többen is azt írjátok hogy önellátó gazdaság, én arról mindig úgy gondoltam hogy nem éri meg azzal vesződni.
de jöhetnek még ötletek
2011. aug. 23. 15:46
9/10 anonim válasza:
Magan borton uzemeltetes,ugy hallottam mar van ilyen.
10/10 anonim válasza:
Építs szocializmust. Vagy ez, vagy a barbárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!