Miért utálják annyian az USA-t?
Figyelt kérdés
Mindenki le "libsizi" az USA-t, de mi a baj a liberalizmussal? Tudtommal a szabadságot jelenti, legalábbis onnan ered a szó... Mi a baj Amerikával, és az USA-val? Nem tudom megérteni. Én szívem szerint szeretem az USA-t, sőt... ott is akarok élni, ott dolgozni stb... Szóval, aki nem utálja, és normális választ tud adni, az kérem, hogy akkor adjon választ! (Bocsi a szóismétlésért!)2018. szept. 7. 15:58
51/53 anonim válasza:
Azért utálják, mert összetéveszti a "Vezetni" és "Uralkodni" fogalmakat. Ő a világ vezetését szeretné, de uralkodni akar rajta.
Állandóan valamiféle Sztálini paranoiában szenved, állandóan ellenséget lát maga körül, ha nincs, akkor keres, ha nem talál, akkor gyárt.
A II. világháborút lezáró Szerződéseken még meg sem száradt a tinta az USA már háborúzott, és azóta is háborúzik.
Nem az USA -val van baj, hanem a vezetőivel.Azok a háttérhatalmak (tudjátok mik azok? Amik nincsenek - állítólag) két ilyen elnökjelöltet tudnak állítani azoknál valami nagy baj van!
52/53 anonim válasza:
'Szerződéseken még meg sem száradt a tinta az USA már háborúzott,'
Nem mondod... merre és hol?
53/53 A kérdező kommentje:
51/52 - Hmm... Azt hiszem, hogy a te válaszod a legjobb.
2019. júl. 5. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!