Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják annyian az USA-t?

Miért utálják annyian az USA-t?

Figyelt kérdés
Mindenki le "libsizi" az USA-t, de mi a baj a liberalizmussal? Tudtommal a szabadságot jelenti, legalábbis onnan ered a szó... Mi a baj Amerikával, és az USA-val? Nem tudom megérteni. Én szívem szerint szeretem az USA-t, sőt... ott is akarok élni, ott dolgozni stb... Szóval, aki nem utálja, és normális választ tud adni, az kérem, hogy akkor adjon választ! (Bocsi a szóismétlésért!)

2018. szept. 7. 15:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok!

Miért pontoztatok le?

Érti Valaki, hogy mit írtam?

2018. szept. 7. 23:38
 32/53 anonim ***** válasza:
81%

*32

Ugyan már, 68% nem olyan rossz arány ;)

a demokrácia export pedig, mint láttuk, nem működik. A Közel-Keleten élők felfogása egészen más, mint amerikánereknél.

2018. szept. 7. 23:42
 33/53 anonim ***** válasza:
21%

Azzal nincs bajom ha valamelyik ország gazdagabb, nem vagyok rá ez miatt irigy. Pl Izlanddal vagy Szloániával sincs bajom. De azzal már nem keés bajom van ha egy ország más országok kizsákmányolása miatt gazdag.

Kezdetnek ajánlom ezt:

[link]

Egy olyan ország mely történelmét egy népcsoport kiirtásával és egy másik nép rabszolgasorba döntésével kezdte, és jelenleg tömegesen lehallgatja állampolgárait az ne oktasson ki mást az emberi jogokról.

2018. szept. 7. 23:48
 34/53 anonim ***** válasza:
0%
Áááá #34, te is biztosan csak iLígy vagy a júeszéjre! Ahahahaha, tudom ééén! a #15 válaszadó is megírta az ő tömérdek sok okos eszével, hogy aki utálja, az iLígy és kész!!!4!!44!444NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!
2018. szept. 7. 23:52
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a 3-as vagyok, csak eltévesztettem!
2018. szept. 8. 00:01
 36/53 anonim ***** válasza:
94%
a 33-asnak írtam
2018. szept. 8. 00:05
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Téged valószínűleg azért pontoztak le, mert nem írtál konkrétumokat.
2018. szept. 8. 00:14
 38/53 readymix ***** válasza:
94%
# 18/37 Igaz, igaz 2x is... Szerinted a Trianont miért kaptuk és nem csak az USA-tol? Hol álltunk mindig? Gondolkozz!
2018. szept. 8. 08:09
 39/53 A kérdező kommentje:
#27 Igen, arra is kíváncsi lennék, hogy mi tetszik az USA-ban, én a Donald Trumpos politikájukat elutasítom, mert látom, hogy egy hülyét választottak meg.
2018. szept. 8. 08:57
 40/53 anonim ***** válasza:
85%

Mindegy az, miért kaptuk Trianont, de megkaptuk.

A mi családunkban mindkét alkalommal meghalt minden katonakorú fiatal kivétel nélkül és én őrzöm a vaskereszteket, meg az egyéb érmeket, nem politikai, hanem kegyeleti okokból és van rokonunk Erdélyben és Kárpátalján is, bár mára elég távoli a rokonság, de lazán tartjuk a kapcsolatot, így pontosan érzem a súlyát az országvesztésnek.

A Wilson nem volt rosszindulatú a tárgyalásokon, de végül csak ráhagyott ő is mindent a románokra, meg a csehekre, szóval aki ismeri a történelmet, abban ez a tüske örökre megmarad.

2018. szept. 8. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!