Soros Györgyöt miért utálják annyian?
Itt Magyarországon, meg pár éve az oroszok is elfogatót adtak ki ellene.
Inkább büszkének kellene lenni arra, hogy egy magyar származású amerikainak ekkora szava és befolyása van Amerikában.
Magyarországnak is ki kellene kérni a tanácsát és nem mindig elhajtani.
Kérdező van neked fogalmad arról miket tett ez a soros fattyú a magyar nép ellen pusztán nyereségvágyból?
Ez természetesen csak egy költői kérdés volt, hiszen ha lenne, nem kérdeznél ekkora ökörséget.
#7: "Egyszer még az angol gazdaságot is majdnem tönkretette"
Valóban? No mesélj csak, hogy is ment majdnem tönkre az angol gazdaság 1992-ben? Én akkoriban Közgazdasági Egyetemre jártam, sokat elemeztük a történteket, szó volt Soros angol font elleni spekulációjáról és az ERM rendszer elhagyásáról, de ennek a "majdnem tönkremenésnek" valahogy nem maradt nyoma sehol.
Soros György abból gazdagszik, hogy mások bajba kerülnek.
És ő sem tartja magát magyarnak.
Miért kellene rá büszkének lennünk?
"Valóban? No mesélj csak, hogy is ment majdnem tönkre az angol gazdaság 1992-ben? Én akkoriban Közgazdasági Egyetemre jártam, sokat elemeztük a történteket, szó volt Soros angol font elleni spekulációjáról és az ERM rendszer elhagyásáról, de ennek a "majdnem tönkremenésnek" valahogy nem maradt nyoma sehol."
Úgy utálom a hozzád hasonló nagyokosokat, akik arra nem veszik a fáradságot, hogy utána nézzetek a dolgoknak, de mindjárt beleköttök az emberbe.
Esetleg nem Soros pénzel téged is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!