Miért szidják annyian Orbán Viktort?
Orbán Viktor feladatot teljesít az Uniónak. Az Unió dirigál. Orbán bead egy javaslatot, ha az Uniónak nem tetszik, azt visszadobja.
Hogy teljesüljön a mezőgazdaság? Az Unió mondja meg. Nem csak nekünk.
Orbán Viktor is az Uniótól függ.
Mikor tanuljátok már végre meg, hogy mennek itt a dolgok?
Ha maga Jézus urunk szállna alá az égből, és venné át a miniszterelnöki posztot, akkor is találnál 10-ből 5 magyart, aki skandálná: "rohattszemét, monnyonle!!"
Bonyolultabbak a dolgok,mint hiszed.
Orbán Viktor kisajátította az országot,családját és barátait felemelte,a lakosság nagy részét nyomorba sodorta.
És ez nem az uniótól függ.
Hivatalosan lop,mondjuk inkább,hogy rabol.
Hihetetlen vagyona van.
Elvette a magánnyugdíj-pénztári pénzünket,
Nőnek az árak,a rezsicsökkentés pedig csak az ő pénzét növeli.
Kapizsgálod? Nem függ ő semmitől és senkitől,mi függünk tőle.
"Orbán Viktor kisajátította az országot,családját és barátait felemelte,a lakosság nagy részét nyomorba sodorta."
Dettó ugyanez elmondható a megbukott baloldalról is.
Valami más kéne már, de nagyon... és még véletlenül sem a jobbikra gondolok, hanem egy valóban feddhetetlen politikai elitre, akik értenek is az államvezetéshez.
Kicsit sok a haveroknak átjátszott üzlet, ami a tisztességes emberek kárára megy.
Az EU -ba így fölösleges volt belépnünk, ha semmit se tartunk be és minden európai értéket megkérdőjelezünk és inkább az oroszokhoz húzunk.
Szerintem vele pl. kevesen elégedetlenek: [link]
Orbán Viktorral az vagyok. Miért? Mert stadionokat épít, miközben én éhbérért gürizek az egészségügyben. Mert a gyerekeknek volt, hogy lejárt gyógyszert adtunk, mert más nem volt. Mert olyan cimborái lettek rövid idő alatt milliárdosak, akik előtte a milliót is alulról súrolták. Mert bort iszik, de vizet prédikál. Ehhez nagyon ért, máshoz sajnos nem. Sajnos a többségnek még így is elég ez is. És valóban, Gyurcsányt sem kedveltem. Kár, hogy csak ez a 2 párt létezik 10 millió ember fejében. Esetleg tovább kéne lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!