Miért szídják annyian a Fideszt? Sokkal de sokkal jobb mint az MSZP ami teljesen de teljesen tönkretette az országot.
Valójában a MDF tett sokat azzal,hogy eladtak annyi aranyat dollárért amennyit a környező országok is nehezen tudtak volna összeszedni.
A többi csak azóta azt hiszi,hogy megoldja..de nagyjából annyit értenek hozzá,mint mondjuk én.
Amúgy ha a Ruandai Felmilitarista frakció lenne hatalmon,akkor ez a barom magyar azt szidná. De ha megbuktatnák őket akkor mindenki veri a mellét hogy én bizony ott voltam az első sorban.
Szélkakas.
De a lényeg,hogy Mátyás meghalt,azóta meg csak szopunk.
A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a Fidesz még mindig toronymagasan a legnépszerűbb párt. Áprilisban durván 1 millióval többen szavaztak a Fideszre, mint a balliberális összefogásra.
Valójában azok vannak kisebbségben, akik szidják, csak nagyon nagy a hangjuk. Ha most lennének a választások, valószínűleg megint meglenne a kétharmad.
Teljesen tönkre most teszi a Fidesz az országot! A közvélemény kutatások pedig nem az igazságot tükrözik.A választásokkor is csak a lakosságtöredéke ment el szavazni, és nem a szavazásra jogosultak 2/3-a szavazott A Fideszre, legfeljebb a negyede.
Az MSZP sem kormányzott jól, de még mindig jobban, mint most a Fidesz. Csak a Fidesz szajkózza, hogy az "emut 8 év" tette tönkre az országot.
Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy a korosabb emberkék közül ki mondhatja el magáról,hogy a 25 év alatt akár egy lépést tett előre úgy,hogy azt megtervezte?
Esetleg olyan aki nem lépett soha hátra azon a képzeletbeli létrán???
Részemről mind egyforma.
Hát jah, ezt csak te hiszed, h károsabb volt az MSZP.
100* inkább Fidesz, mint a ballibek akik csak privatizáltak meg segélyt osztottak.
"A választásokkor is csak a lakosságtöredéke ment el szavazni, és nem a szavazásra jogosultak 2/3-a szavazott A Fideszre, legfeljebb a negyede. "
Akit annyira nem érdekel, hogy el se ment, akkor ne most pofázzon, hogy miért van 2/3 meg milyen szarul kormányoznak...
26% szavazott a Fideszre, ezzel együtt 8% a Jobbikra és 10% az összeborulásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!