Közvéleménykutatás! Fidesz, Jobbik, MSZP, egyébpárt. Melyikre szavaznál 2014-ben? Minimum egy okot, hogy miért lesz neked elméletileg (gyakorlatban, ahogy észrevettük már nem mindig úgy sikerül) jobb és az országnak, ha arra szavazol!
Valamelyik kisebb pártra. Mert akkor én elmondhatom magamról, hogy MEGPRÓBÁLTAM FEJLŐDNI.
Többiek meg maradjanak csak 24 éves körforgásban.
demokratikus ellenzék összefogásra, mert csak azt tudjuk eldönteni, hogy maradjon-e Orbán vagy menjen
aki a demokratikus ellenzéki összefogásra szavaz az változást akar
aki nem, vagy egyáltalán nem szavaz, Orbánt tartja hatalmon
személy szerint a MOMA-ra szavaznék, elolvastam a programjukat, nagyjából egyet is értettem, tetszik a stílusuk, hitelesek a személyek, és egyetértek az értékrendjükkel
tekintve, hogy a MOMA nem kér mandátumot, felkérte a rájuk szavazókat, hogy az EGYÜTT-re adják a voksukat, ezért valószínűleg az EGYÜTT-re fogok szavazni
Tudom naivság, de szeretnék hinni abban, hogy lehet más a politika!
Mert amit eddig bemutattak nekünk... hát ne is beszéljünk róla.
2014-ben én egyértelmű, hogy a Fideszt fogom támogatni a szavazatommal.
Bemásolom az egyik korábbi hozzászólásomat, amivel ezt megindokolom:
Végre van egy olyan kormányunk, ami az embereket szolgálja és nem a bankokat és a multikat. Rengeteget tettek az országért az elmúlt években, és amikor azt hittük, hogy ezt nem lehet fokozni, akkor bevezették a rezsicsökkentést. Bár a kormány nem hibátlan, de tisztességesen irányítja az országot, erősödik a forint, a gazdaság ismét visszaállt a régi kerékvágásba, és a magyar családok nyugodtan gondolnak a jövőre, mivel nincs többé bizonytalanság és nem kell attól félni, hogy milyen áremelésekkel és megszorításokkal akarják megkeseríteni az emberek életét, mint az MSZP 8 éve alatt.
A Fidesz szembeszáll azokkal, akik anno az országunkon élősködtek, és hiába próbálják a brüsszeliek megvédeni a kedvenceiket, mi nem vagyunk a szolgáik.
Ez előző válaszadó "kissé" elfogult:)
Ezek csak pozitívumok.
Valóság: tízmilliárdokat lop Simicska, a dohánymutyinál a trafikokat korrupt fideszes pártkatonák és rokonaik kapták, csak a fideszes Közgép építkezik Bp-en és a gazdasági növekedés nulla.
A MoMa Modern Magyarországért pártot támogatom majd (érdekes, hogy itt a kommentelők között is voltak, akik ezt írták:)
Az MSZP 8 éve borzalmas volt, majdnem összeomlottunk. soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!