Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Közvéleménykutatás! Fidesz,...

Közvéleménykutatás! Fidesz, Jobbik, MSZP, egyébpárt. Melyikre szavaznál 2014-ben? Minimum egy okot, hogy miért lesz neked elméletileg (gyakorlatban, ahogy észrevettük már nem mindig úgy sikerül) jobb és az országnak, ha arra szavazol!

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha jövőre kormányváltás lesz, Magyarországnak befellegzett azt garantálom. A fidesz a sokkal kisebbik rossz, rájuk teszem a voksom jövőre.
2013. okt. 15. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:

De miért a rosszra? PONT MOST vallottad be, hogy a rosszra teszed. Ennyire retard lennél?

You just went full retard, man....

2013. okt. 15. 22:50
 13/20 fospuska ***** válasza:
88%
csak olyanra, aki még nem volt kormányzó párt, vagy a vezetője nem volt kormánypárt tagja. a többi eleget szívta a vérem '89 óta.
2013. okt. 16. 06:23
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Jobbik. Úgy gondolom hogy az aki a Jobbikra szavaz nem kell hogy magyarázkodjon.
2013. okt. 16. 06:46
 15/20 A kérdező kommentje:

Elolvastam a MOMA programját is... hát engem nem nyűgözött le annyira. Engem konkrétumok érdekkelnek, hogy ha kormányra kerülnek, akkor mit fognak tenni. Ám bár nyilvánvalóan elsőnek a parlamentbe fognak bejuttni és ott akarnak tevénykedni ezzel a programmal. Nos, náluk ezt olvastam: [link]

A Jobbik-nak viszont igen csak jobb programja van. Részletesebb és konkrétabb, mint a többi. Számomra felelősség teljesnek tűnik a párt. Rosszat még nem hallodtam Jobbik-os párttagról, ellenbe azt igen, hogy léptek be hozájuk MSZP-ből is! Szóal kicsit "szennyeződik" ez a párt is. Itt olvastam: [link]

Az MSZP-nek meg még programja sincsen?! Pedig ők a legnagyobb ellenzék párt állítólag... már nem ígérnek semmit se... lehet jobb is! Én ezt találtam: [link]

Fidesz-nek meg ezzel "vagánykodik" egyelőre: [link]

Ami egyébként nem rossz, csak a sok eltusolt korrupciós ügyek azok nem szerepelnek, ugye itt. Pl.: Trafikosok! Személyesen is érintet, pedig 100%-os nyernem kellet volna és naná, hogy Fideszes kapta az egész városba az összest...

Köszönöm a sok hozzászólást, várom a továbi véleményeket és tényeket a témával kapcsolatban! Fő a nyitottság!

2013. okt. 16. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Jobbik

Ők még nem bizonyítottak, és sokkal szimpatikusabbak mint az eddigi kormányon lévő pártok

(Nem egy 17-18 éves kisgyerek:):)

2013. okt. 19. 00:10
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
fidesz vagy senki
2013. okt. 19. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Hiába akarja sok ember megkérdőjelezni, a gazdasági növekedés mégis beindult, és lám, nem nagyon szakadtunk bele. Senki nem állítja, hogy tökéletes a kormány munkája, de minden mocsok ellenére elképesztően sikeres és legalább a mindenkori törekvés látszik rajta. A jólét nem jöhet meg két nap alatt...

Én azt mondom ha a szocik 8 évet kaptak, a Fidesz is kapjon még 4-et, hogy meglássuk mire mennek. Aztán utána lehet majd mondani mindenfélét, ha nem lett igazunk.

A jobbik programjával nincs komoly bajom, csak az hogy eddigi tapasztalatok (eddigi parlamenti munka, felszólalások, nyilatkozatok) alapján nagyon felszínes a szakmaiságuk. Tehát nem akarnak semmi rosszat, de nincsen meg egy olyan szakmai stábjuk, amivel tényleg megbízhatóan elkormányoznának egy országot. Sajnos ilyen szempontból nem előny az, hogy még nem voltak kormányon. A Fidesz 98-tól már egyszer nekirugaszkodott a felemelkedésnek, de akkor még ők is tapasztalatlanok voltak viszonylag és nem tudtak az amúgy sikeres ciklus után választást nyerni. Sok mindent tanultak akkor és azóta is, ami azért most meglátszik a munkájukon. Szerintem megbízhatóak, azok meg, akik csak a korrupciót meg a média-koholta borzalmakat látják gondoljanak már bele, hogy még mindig e világon élünk és gyarló emberek élnek és dolgoznak mindenhol. (Azoknál az újságoknál is, amelyek sikerrel hangoltak egy fél országot teljes mértékben Orbán ellen, mert az nem rögtön úgy táncolt, ahogy a média fütyült)

2013. okt. 22. 01:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Korábban a Fideszre szavaztam,de most nem tudom.

Nagyon sok hibát látok a jelenlegi kormányzópártban,és egyre súlyosabbaknak tartom.

Bizonytalan vagyok.Lehet,ha igy marad most először tiltakozásképpen nem megyek el,pedig az nem megoldás.

2013. nov. 2. 16:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem szavazok senkire, mivel egyetlenegy párt sincs, amiben megbíznék, és erre teljesen ésszerű okaim vannak. Nonszensz képviseleti demokráciának nevezni azt a rendszert, ahol a képviselőnek nem kell az én véleményem képviselnie, mert a megválasztás megadja neki az önkényes döntés lehetőségét.
2013. nov. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!