A magyarokat miért utálják annyian?
Figyelt kérdés
Például a szomszédos országok miért utálnak minket?2013. jún. 17. 15:37
2/15 anonim válasza:
Mert a tolvajok félnek hogy visszavesszük tőlük ami a miénk.
Aztán mert különbözünk tőlük és ezért igegenkednek tőlünk.
Meg vannak köztünk olyan "magyarok", akik rossz hírünket költik.
3/15 anonim válasza:
Nyiss ki egy törikönyvet szerintem.
Amúgy olyan sokan nem utálna, mert a hét milliárd ember háromnegyede nem is tudja, hogy a világon vagyunk.
4/15 anonim válasza:
Te nem utálnál valaki olyat, aki folyton folyvást fenyegetne téged valami olyanért, amit a nagyapád (vagy még ő sem) csinált, és el akarná venni tőled azt, amiben felnőttél?
5/15 anonim válasza:
A legtöbb szomszédos ország utálja egymást vagy van valamiféle ellentét , rivalizálás.
6/15 anonim válasza:
Ez hülyeség, csak a média próbálja belénk sulykolni, hogy minket utál az egész világ és szégyelljük magunkat... Nem tudom, én voltam Szlovákiában, tudták, hogy magyar vagyok, mégis barátságosak voltak. A németek, osztrákok nagyon kedvesek voltak, britek sem utálnak minket. A románok azok mondjuk tényleg gyűlölnek minket, na, de őket ki nem? :D
7/15 anonim válasza:
"A románok azok mondjuk tényleg gyűlölnek minket, na, de őket ki nem? :D"
A románok sem annyira , mint sokan hiszik.
Azt mondják "na megjöttek a mongolok".
Erre a magyarok "na mi a helyzet cigányok?"
8/15 anonim válasza:
A magyarok is pökhendi, lenéző, úrhatnám módon viszonyulnak a szomszédos népekhez, lenézik, megvetik, alacsonyabb rendűnek tekintik őket. Természetes, hogy ők sem kedvelnek minket.
9/15 PHP de kóder! válasza:
"Mert irigyek."
vagy mert tudjak, hogy olyan ostobak, mint amilyen te vagy
10/15 PHP de kóder! válasza:
az ilyenek miatt utaljak a magyarokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!