Mindenki le "libsizi" az USA-t, de mi a baj a liberalizmussal? Tudtommal a szabadságot jelenti, legalábbis onnan ered a szó... Mi a baj Amerikával, és az USA-val? Nem tudom megérteni. Én szívem szerint szeretem az USA-t, sőt... ott is akarok élni, ott dolgozni stb... Szóval, aki nem utálja, és normális választ tud adni, az kérem, hogy akkor adjon választ! (Bocsi a szóismétlésért!)
Hasonlítottak a mai első osztályú éttermekre, főleg a kerthelységeik így nyári estéken, csak egyszerűbb volt, kevesebb flanccal és minden sarkon volt belőlük, de olcsóbb volt és teljesen házi koszttal.
2018. szept. 7. 18:10
22/53 anonim válasza:
Az indianok 90%-a az europai betegségektől haltak meg. De azért használták is ellenük, meg egymást is irtották.
De a magyarok ugye szent emberek, főleg a jobberek akik zsidó holokausztot akarnak hogy visszakapjuk a trianont.
2018. szept. 7. 18:37
23/53 anonim válasza:
Miért lett törölve a kommentem, a 21-esnek meg miért nem? :O
2018. szept. 7. 18:51
24/53 anonim válasza:
#23 égjen az a szalmabáb!!!
2018. szept. 7. 18:55
25/53 anonim válasza:
24/25 A modnak nem teszett amit írtál.
2018. szept. 7. 19:15
26/53 anonim válasza:
A kérdés a jelek szerint egyvalamire nagyon jó: hogyan éljük ki a fröcsöghetnékünket...
2018. szept. 7. 20:06
27/53 anonim válasza:
Nemcsak arra, én például eddig nem is gondoltam végig pontosan, mi a bajom az amcsikkal, egyes dolgokat tudtam persze, de most elég sokat összeszedtem.
Legközelebb azt is végiggondolom, mi az, ami tetszik bennük, azt is megkérdezed?
6. voltam
2018. szept. 7. 20:39
28/53 anonim válasza:
Azt azért hozzá tenném a 6-os megjegyzésedhez, nem mindenki szeretne ám kiskocsmában étkezni, pláne nem pörköltöt -persze ez biztos csak egy példa volt :)
Mindenkinek mások az igényei.
2018. szept. 7. 20:46
29/53 anonim válasza:
Hát persze, nem dőlt össze a világ, hogy már nincsenek, csak arra utaltam, hogy a meki nem maga a mennyország, mondjuk a gyerekeim szerették, amíg kicsik voltak, de én meg tudom számolni a két kezemen, hányszor ettem ott.
2018. szept. 7. 22:58
30/53 anonim válasza:
*30
Mellesleg házilag is össze lehet dobni hamburgert, ami elviekben szervezet-barátabb, mint a büfés, vagy McDonalds-os verzió :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!