Miért utálják annyian Horthy Miklóst?
Figyelt kérdés
Én azt tanultam, hogy ő igyekezett megmenteni a pesti zsidó lakosságot és a háborúból is ki akart szálni. Az más dolog, hogy ezeket nem feltétlen tudta megvalósítani.2015. jan. 17. 08:55
1/8 anonim válasza:
Mert buták.
"Én azt tanultam, hogy ő igyekezett megmenteni a pesti zsidó lakosságot és a háborúból is ki akart szálni. "
Nem mindenki tanult.
2/8 anonim válasza:
Mert a nemzetet erősítette, amit a felsőkörök nem néznek jó szemmel, ugyanis csak egy megosztott népen lehet uralkodni.
3/8 anonim válasza:
Pont ő volt az ,aki a nácik kezére adta a zsidókat..ne a kuruc-ról tanulj.
4/8 anonim válasza:
3-as Ez nem igaz. Sőt egyenesen ez hazugság és rágalom.
5/8 A kérdező kommentje:
3-as kár, hogy még a suliba tanultam annó nem a kuruc micsodáról... Amúgy te se vagy valami okos, de könyebb beállni a gyülölközni mint utánna nézni...
2015. jan. 17. 10:31
6/8 anonim válasza:
"Pont ő volt az ,aki a nácik kezére adta a zsidókat."
Ne hazudj öcsi! Nem áll jól.
7/8 BlackSword válasza:
Mert tudatlan és buta emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!