Melyik orszagba erdemes kimenni dolgozni? (A tobbi lent)
Melyik a legelhetobb orszag most? Ahol sokat lehet keresni es nem annyira veszelyes? Persze, tudom, hogy a mai vilagban mar mindenhol veszelyes, de azert megis van olyan orszag ahol meg annyira nem durva a helyzet?
Magyarorszagon nem akarok maradni mivel itt alig van fizetes es ebbol nem tudnek megelni.
Szoval melyik orszagot ajanlanatok ahova erdemes kimenni mert ott jobb jovo van mint itt? Tapasztalatok is johetnek.
A valaszokat elore is koszonom! :)
Ez nagyban függ attól,hogy milyen nyelven beszélsz, milyen végzettséged és tapasztalatod van.
Képzettséged nem igénylő kulimunkával egyik gazdagabb országban sem fogsz dőzsölni.
BÁRMELYIKET!
"Képzettséged nem igénylő kulimunkával egyik gazdagabb országban sem fogsz dőzsölni." Ha-ha-ha
Te fideszes vagy? (nem kell válaszolnod!)
#3-as vagyok.
Miért is nem megy nálunk idény-segédmunkára senki? Inkább a nyugat? Ne ragozzuk, jó?
Ha a magyar közbiztonsággal meg vagy elégedve, akkor itt van azon országok listája ahol a bűnözési statisztikák jobbak mint nálunk:
Fordító
Azonnali fordítás kikapcsolása
618/5000
1 Katar
2 Szingapúr
3 Tajvan
4 Ausztria
5 Egyesült Arab Emírségek
6 Hongkong
7 Grúzia
8 Japán
9 Dánia
10 Fehéroroszország
11 Svájc
12 Észtország
13 Szaúd-Arábia
14 Szlovénia
15 Omán
16 Finnország
17 Dél-Korea
18 Azerbajdzsán
19 Örményország
20 Izland
21 Horvátország
22 Románia
23 Izrael
24 Luxemburg
25 Hollandia
26 Csehország
27 Szlovákia
28 Málta
29 Spanyolország
30 Lengyelország
31 Németország
32 Ciprus
33 Kuwait
34 Kína
35 Srí Lanka
36 Szudán
37 Bahrein
38 Portugália
33 Brunei
40 Lettország
41 Nepál
42 Palesztin Terület
Szerintem Norvégia. Azt mondják, hogy nagyon barátságosak az emberek, halvérűek és mégis jól élnek. Angolul beszélnek mind.
Oda én is szeretnék kimenni. Magyarországon én se maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!