Mi az oka annak, hogy Izrael hatalmas mértékű fejlődést mutat a létrejötte óta?
Érdekel, hogy a magyar emberek ezt hogyan látják.
Izrael GDP-je exponenciálisan növekszik, az egy főre jutó GDP a Nyugat-Európai országok GDP-jével hasonlítható össze.
Az érdekel, ki mit gondol, mi az a mentalitás, ami ezt a példátlan sikert megalapozhatta majd létrehozhatta? Izrael sok szempontból már a Közel-Kelet nemcsak militáris, de gazdasági vezetőhatalma is, és már világszínvonalon kell hasonlítgatni. Tény, hogy ehhez szükséges az amerikai támogatás, DE VAN AMERIKAI TÁMOGATÁS, és ezt a zsidók bulizták ki maguknak, sok-sok munkával. Izrael interpolitikai támogatottsága hatalmas, de ezt is elérték. A high-tevh fejlődés példátlan. A legtöbb neki adózó de külföldön élő állampolgára Izraelnek van népességszámhoz képest. Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, miért? Mert ennyi erővel Magyarországnak is lehetne amerikai támogatottsága. Mégsincs. Miért Izraelnek van? Miért képesek ilyen sikeresek lenni? Ezt nevezhetjük közvélemény kutatásnak.
Egyebkent az sem mellekes, hogy Izrael a 11. helyen van az emberek megelegedettsege es boldogsaga tekinteteben:
Hány accountod van?
Felismered a hasonlóságot a te szélsőséges, vakká tevő nacionalizmusod, és azoké között, akik a golyóstollra, a rubik kockára, az automata váltóra, a villanymozdonyra, meg a számítógépre hivatkoznak?
Akik saját maguk kisebbrendűségtudatosak, ilyenekre szorulnak, hogy többnek érezzék magukat.
A legtöbb olimpiai aranyérem/fő toposza gyakorlatilag bármely nemzet kollektív tudatában megtalálható, határok nélkül.
Ja, mostmar ertem. Rossz linket adtam meg. A helyes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!