Mi az oka annak, hogy Izrael hatalmas mértékű fejlődést mutat a létrejötte óta?
Érdekel, hogy a magyar emberek ezt hogyan látják.
Izrael GDP-je exponenciálisan növekszik, az egy főre jutó GDP a Nyugat-Európai országok GDP-jével hasonlítható össze.
Az érdekel, ki mit gondol, mi az a mentalitás, ami ezt a példátlan sikert megalapozhatta majd létrehozhatta? Izrael sok szempontból már a Közel-Kelet nemcsak militáris, de gazdasági vezetőhatalma is, és már világszínvonalon kell hasonlítgatni. Tény, hogy ehhez szükséges az amerikai támogatás, DE VAN AMERIKAI TÁMOGATÁS, és ezt a zsidók bulizták ki maguknak, sok-sok munkával. Izrael interpolitikai támogatottsága hatalmas, de ezt is elérték. A high-tevh fejlődés példátlan. A legtöbb neki adózó de külföldön élő állampolgára Izraelnek van népességszámhoz képest. Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, miért? Mert ennyi erővel Magyarországnak is lehetne amerikai támogatottsága. Mégsincs. Miért Izraelnek van? Miért képesek ilyen sikeresek lenni? Ezt nevezhetjük közvélemény kutatásnak.
Hat ez marhasag mar bocs. Kelet Nemetorszag nem csoro barmely magyar reszhez kepest. Ez az egyik. A masik meg hogy a mentalitasa a nepnek elegge valtozott a szocializmus es az elszigeteltseg hatasara.
Magyarorszag mentalitasa sem olyan volt mindjg mint ma. Egy nep ugyanolyan mimt egy ember.. A kulso hatasok kihatnak az erzelmeire.. A magyarok ma is trianon utan sirnak ahelyett h ebbol ami van, ebbol csinaljanak valamit.
A kelet nemetek mentalitasa meg igencsak sokat valtozott azalatt az 45 ev alatt.
"Kelet Nemetorszag nem csoro barmely magyar reszhez kepest."
Ezt rohadtul nem állítottam, olvasd el újra! És ha továbbra is ilyen olcsó csúsztatásokkal akarsz operálni, akkor én itt kiszállok. És csak hogy világos legyen, nem azt kérdeztem, hogy mi a különbség a két terület lakói között MOST, a kérdésben a VOLT igét használtam. Sikerül így értelmezni?
"A masik meg hogy a mentalitasa a nepnek elegge valtozott a szocializmus es az elszigeteltseg hatasara."
Tehát akkor végre te is elismered, hogy rohadtul nem ér semmit a szorgalom, meg a tehetség, ha a külső körülmények olyanok.
"A magyarok ma is trianon utan sirnak ahelyett h ebbol ami van, ebbol csinaljanak valamit."
Elpuffogtattad az unalomig ismert demagóg lózungot, csak az a bibi, hogy ennek az égvilágon semmi köze a valósághoz. Különösen vicces ez annak a tükrében, hogy pont a zsidóság az, aki nagyságrendekkel többet foglalkozik a múltbéli sérelmeivel. Azzal sem kellene törődni már szerinted?
"Korrupcio mindenhol van es lehet a rosszakat szajkozni."
Te indítottál azzal, hogy a magyar lop, bezzeg az izraeli nem. Hát mutattam rá példát, hogy mégis.
Sara Natanyahu NEM tett el semmifele penzt!!!! Azota ezt a birosag mar kideritette.
Ami tortent: a szelso-baloldali media mar nem tud semmifele fogast talalni Natanyahun (probaltak sokaig), hat akkor a felesegevel probalkoznak.
Az egesz a szelsobal BLOFF-je.
Amit puffogtattam azert ismert unalomig, mert igaz xD
Es a kulonbseg hogy a zsidosag nem a holokausztot akarja eltuntetni hanem erosse valni egy ujabb elkerulese celjabol. Ok az elonyukra hasznaljak a multst nem pedig abban ragadnak. A multat nem el kell felejteni hanem tenni azellen h a rossz ne ismetlodjon meg.
De ha ezt akarod akkor legyen:
Mi az oka annak hogy a zsidosag barhova ment, sikeres lett? 300 eve is amerika utalta nekik a penzt? Es ide nem eleg az h kozossegtudat mert erre azt mondom h es atobbi nep? Azoknak hol volt a kozossegtudatuk? A zsidosag sikeres lett europaban, amerikaban, mindenhol vagyonokat halmoztak fel, teruleteket vasaroltak es joleti kozossegeket alkottak. Orvosok lettek es jogaszok vagy uzletemberek. Miert?
Tuneziaban es Iranban is ez a helyzet.. 3 tunez es az osszes irani ismerosom is ezt momdta.. Akik keletre mentekvagy ott maradtak, azok is meggazdagodtak... Vagy talan 30p eve az USA utalt penzt Iranba is?
"Amit puffogtattam azert ismert unalomig, mert igaz xD"
A tunéziai haverod mondta? ikszdé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!