"Nincs kedvünk megtanulni németül, tanuljatok ti arabul. "Mit szólsz?
És ezek a birkák még meg is fognak tanulni arabul,ha nem akarnak nácinak tűnni Brüsszel szemében.
"pen most olt meg egy magyar egy prostit Nemetorszagban"
Hűha. Azért az 1500-nál mégis kevesebb :)
"Nyíregyházán pénteken elfogták azt a férfit, aki Németországban tavaly október 29-én 81 késszúrással megölt egy 23 éves magyar prostituáltat, közölte a Police.hu. A 20 éves, tiszadadai B. Richárdot egy bevásárlóközpont parkolójában fogták"
Rákerestem már, hát ezt találtam :)
Tiszadada, B. Richard, no comment :D
Egyébként hol van az leírva, hogy 665 magyar embercsempészt fogtak el?
A neten olyat találtam, hogy ennyi esetben indult eljárás, de hogy mi volt az állampolgárságuk, nem írják.
"Ha berakok neked ket nemet nyelvu cikket azzal te nem mesz semmire.) Ez de rossz duma. "
Nem baj, a lényeg, hogy az előíteletek ellen küzd :D
Igaz ő maga is alkalmazza, de nem baj :D
Itt élek és ez tényleg igaz. Egy egyszerű hétköznapi beszélgetésben is megmondják neked, hogy ők utálnak németül tanulni, tanuljon inkább a német arabul.
Persze nem mindegyik, de 90%-ban hallom ezt.
" Egy egyszerű hétköznapi beszélgetésben is megmondják neked, hogy ők utálnak németül tanulni, tanuljon inkább a német arabul. "
En meg ismerek arabokat, dolgozom veluk, ismeroseim is dolgoznak veluk, es mindegyik jol beszel nemetul.
Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!