Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Nincs kedvünk megtanulni...

"Nincs kedvünk megtanulni németül, tanuljatok ti arabul. "Mit szólsz?

Figyelt kérdés

[link]

És ezek a birkák még meg is fognak tanulni arabul,ha nem akarnak nácinak tűnni Brüsszel szemében.

2017. jan. 11. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
28%

Nem semmi! Vannak olyan országok is, amik a letelepedést egyenesen nyelvvizsgához kötik...

hihetetlen, ami megy.

2017. jan. 11. 10:08
 12/80 anonim ***** válasza:
76%
Meg ha igaz is, mekkora jelentosege van ennek? Miert hir ez, azon kivul hogy lehet vele uszitani?
2017. jan. 11. 10:08
 13/80 anonim ***** válasza:
29%

Meg ha igaz is, mekkora jelentosege van ennek? Miert hir ez, azon kivul hogy lehet vele uszitani"

Ha nem tetszik, nem kell olvasni. Van, akit érdekel hogyan viselkednek.

2017. jan. 11. 10:15
 14/80 anonim ***** válasza:
61%

Akkor gondolom nem fog zavarni ha egy nemet heccoldal magyar buncselekmenyeket fog listazni nap mint nap, csak hogy tudjak arrafele a nepek hogy a magyarok hogy viselkednek.

Mert igazabol a magyarok gyilkosok, gyerekmolesztalok, noket eroszakolnak, lopnak.

Persze ha nem tetszik akkor ne olvasd.

2017. jan. 11. 10:28
 15/80 anonim ***** válasza:
30%

Majd ha a magyarok 1500 esetet hoznak össze egy éjszaka alatt és ezt is próbálják majd eltusolni a németek, akkor azt mondom jól van.

De addig, amíg a magyar az egyik legjogkövetőbb bevándorló, addig szerintem hallgass.

2017. jan. 11. 10:33
 16/80 anonim ***** válasza:
59%

Eppen most olt meg egy magyar egy prostit Nemetorszagban.

Szerintem ki kellene onnan tiltani a magyarokat, biztos ami biztos.

Hiszen gyilkosok.

2017. jan. 11. 10:44
 17/80 anonim ***** válasza:
85%

"hány éve a futballhuligánok csinálták a balhét Európa nagyvárosaiban,"

Érdekes, hogy futballban megkülönböztetik a balhézokat az egyszerű szurkolóktól, akkor a menekülteknél miért is kellene egyenlőség jelet tenni?

"De addig, amíg a magyar az egyik legjogkövetőbb bevándorló, addig szerintem hallgass."

2015-ben 662 magyar tartóztattak le a németek embercsempészetért.

Ti örülnétek neki, ha Németországban minden magyart embercsempésznek neveznének, mert voltak páran, akik ezt csinálták?

"Melyik kórház is volt ez pontosan?"

Nem tudom, Bajorországban Rosenheim közelében van a klinika.

2017. jan. 11. 10:53
 18/80 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt olyan régen, hogy a határ-menti osztrák kisvárosokban táblákon üzentek: "NE LOPJ MAGYAR!". Nem esett jól.
2017. jan. 11. 11:00
 19/80 anonim ***** válasza:
34%
(Meg ha igaz is, mekkora jelentosege van ennek?) Hát te nem vagy semmi libsikém. Igazad van ugyan miért is kellene beilleszkedni a befogadó ország kultúrájába. Ha megtanulnák a nyelvet még véletlenül eltudnának helyezkedni dolgozni. 66%-os te tudsz olyan sületlenségeket írni hogy az ember haja az égnek áll.
2017. jan. 11. 11:04
 20/80 anonim ***** válasza:
100%

Én megszabnám feltételnek: csak az maradhat, aki legalább egy minimum szinten megtanulja az adott ország nyelvét. Hogy tud így bármit is elintézni?

Sok országban a bevándorlókkal szemben már nagyon régóta elvárás a nyelvtudás.

2017. jan. 11. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!