"Nincs kedvünk megtanulni németül, tanuljatok ti arabul. "Mit szólsz?
És ezek a birkák még meg is fognak tanulni arabul,ha nem akarnak nácinak tűnni Brüsszel szemében.
"nyáron egy tanulmány szerint kb 50 migráns állt munkába a millióból"
Érdekes, az RT news szerint 100 ezrenél is többen dolgoznak már illegálisan.
Ezen kívül már regisztráltak, hogy munkát keresnek több százezren.
"Jelenleg összesen mintegy 322 ezren keresnek aktívan munkát a menekültek közül, ebből 141 ezer regisztrált munkanélküli a hivatal adatai szerint."
"Én konkrétan pl Ausztráliára meg Kanadára gondoltam, ahol még vizsgát is kell tenni angolból."
Nemetorszagban is vizsgat kell tenni nemetbol.
"mindig csak a migráncsok legfeljebb 2-3 %-a,tekintve,hogy millió feletti a számuk. Te hol látod ebben a nagy dolgozni akarást?"
a 332 ezer az szerintem nem 2-3%
"Nincs kedvünk megtanulni németül, tanuljatok ti arabul."
"-Igen? Akkor legyen szíves erre a repülőre felszállni, ami visszaviszi magát oda, ahonnan jött. Ugyanis itt nálunk Európában az a szabály, hogy az ideérkezőknek legalább egy európai nyelvet alap társalgás szinten meg kell tanulnia. Ezt mindenkitől elvárjuk, így Öntől is! Köszönjük, hogy országunkba látogatott! Viszont látásra!
Ne félj egyből megtanulnának németül!
(tobas nevű felhasználó válasza:
"Igazad van ugyan miért is kellene beilleszkedni a befogadó ország kultúrájába. Ha megtanulnák a nyelvet még véletlenül eltudnának helyezkedni dolgozni. "
És tudsz olyan reprezentatív felmérést mutatni, ami alapján azt lehet mondani, hogy a menekültek tényleg így gondolkodnak vagy 300 emberből általánosítasz 1 millióra? )
Ha tudnád értelmezni amit írtam én csak a ma:10:15 hozzászólására válaszoltam. Olvasgass hátha összeáll a kép.
"elmondom,hogy ezt eredetileg a német munkaügyi hivatal közölte,maj da Frankfurter Allgemeine Zeitung"
Amiben az volt hogy hany menekult dolgozik a 30 LEGNAGYOBB DAX CEGNEL.
Tudod milyen cegek ezek? Szerinted hany magyar dolgozik Nemetorszagban ezeknel a cegeknel, ahova a nemetek nagy tobbsege is csak szeretne bejutni?
eleve a menekultek jelentos resze meg NEM IS DOLGOZHAT mert nincs munkavallalasi engedelye. Menekultstatusszal rendelkezok kozul szazezres nagysagrendben dolgoznak Nemetorszagban, azok kozul akik tavaly szereztek meg a jogot 34.000 dolgozik.
Korulbelul OSSZESEN 400.000 menekult van jelenleg akinek van jogosultsaga dolgozni.
egyebkent 2015ben 890.000 menekult erkezett Nemetorszagba, boven egymillio alatt voltak.
gyerekek én ezt tartom vérlázítónak még Németországban..ezt a cikket nézzétek.olvastam már korábban is róla,ugyan nem mindent fedez ez a kártya,de gyakorlatilag egy csomó ingyenes nekik úgy hogy egy fillért nem kell fizetni az ellátásért,jaj de kis cuki a német egészségügyi rendszer.
"gyakorlatilag egy csomó ingyenes nekik úgy hogy egy fillért nem kell fizetni az ellátásért,jaj de kis cuki a német egészségügyi rendszer. "
Már nem azért, de ez tök normális, hiszen az állam elismeri, hogy az ő hibájából van az, hogy most nem tudja mi van.
"If you've been in Germany for longer than 15 months and your asylum request is still being processed, you get entitled to the same statutory health care as Germans."
Ez szerintem fontos kitétele.
nem,nem normális mert ha egyszer nem fizet adót,stb.milyen jogon kaphatna ilyen ellátást?
nincs ilyen hogy az állam hibája,ez nem egy hiba volt hogy befogadták őket,az sem egy hiba volt hogy a közel keletet szétcseszte az amerikai hadsereg.ezek nem hibák,ezek tudatos cselekedetek.simán lelehetett volna zárni a görög határt...csak ugye ha nem akarják akkor ez van.ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!