Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok az amerikai...

Mit gondoltok az amerikai fehér rasszizmus esetéről?

Figyelt kérdés
Megkínoztak egy mentálisan beteg gyereket négerek, miközben Facebookra streamelték. Közben szídták Trumpot és a fehér embereket.

2017. jan. 5. 13:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

mi eltunk kint, de azt azert ki lehet mondani hogy nyugat es eszak europaban sokkal durvabb a feher ellenesseg.gondolj bele mik mennek Nemetorszagban.ott ilyen affirmitive actionok mennek,itt meg lecserelik az oslakokat.

tobas: nem fogok belemenni,mert nektek az ember hiaba kozol tenyeket..fasiszta hazugsag cimmel vege.pedig en liberalis vagyok.de ami manapsag megy az nem liberalizmus hanem diktatura.ez liberalizmus,hogy kerdezes,egyeztetes nelkul importalnak fel Afrikat,meg a Kozel Keletet?ez a nagy demokracia?

2017. jan. 5. 14:46
 12/47 anonim ***** válasza:
0%

"szolj igazat es a hazugok maris beperelnek..ez szentiras.lepontozas megy,hiszen az igazat mondom.nevetseges,maradjatok is csendben.."

Pedig várom, hogy felvilágosíts mi is az igazság. Amúgy jelenleg semmilyen igazságot nem mondtál egyszerű tény megállapítást közöltél, ami egy vélemény a részedről.

"kerdezes,egyeztetes nelkul importalnak fel Afrikat,meg a Kozel Keletet?ez a nagy demokracia?"

Igaz ez és nem diktatúra, ez az igazság, én mondom neked.

2017. jan. 5. 14:54
 13/47 anonim ***** válasza:

Mélységesen elítélem a bőrszín alapú megkülönböztetést, a rasszizmus minden formáját, az erőszakot, a bántalmazást. Azt méginkább elítélem, ha valaki más fogyatékosságát vagy bármilyen szempontból történő hátrányát használja ki arra, hogy pusztítson, romboljon, bántson, fájdalmat okozzon.

Ezt gondolom.

2017. jan. 5. 15:06
 14/47 anonim ***** válasza:
57%
tobas az az igazság hogy persona non grata a státuszunk ugy en bloc a nyugati világban.mi,akik a nyugat vagyunk,az európaiak..minket akarnak eltaposni.mikor a németországi zöld párt tagja,annak örül hogy 2030 környékére nem lesznek német többségű városok.mikor Joe Biden annak örül hogy az európaiak kisebbségbe kerülnek az Egyesült Államokban..és napestig sorolhatnám...de bizony keserű ébredésben lesz részük..mert a sarokba szorított vadállat tud a legveszélyesebb lenni.mikor minden alternatíva eltűnik,és vagy vagy helyzet jön létre...akkor fogunk mi üldözöttek felemelkedni.
2017. jan. 5. 15:15
 15/47 anonim ***** válasza:

Én nem akarok üldözött lenni, de nem akarok üldözni se senkit.

"de bizony keserű ébredésben lesz részük..mert a sarokba szorított vadállat tud a legveszélyesebb lenni.mikor minden alternatíva eltűnik,és vagy vagy helyzet jön létre...akkor fogunk mi üldözöttek felemelkedni."

Már nem azért, de ez körforgás amiről te beszélsz.

Nézd meg 70-100 évvel ezelőtti USA-t. Akkor még 'mi' voltunk az üldözők. Aztán arra következtetek, hogy szerinted mára fordult a kocka és 'mi' vagyunk az üldözöttek, majd valamikor megint üldözővé lesz az üldözött.

Ez egy körforgás, ahol üldöző és üldözött ki fog cserélődni, aztán megint megfordul és így tovább, még végül csak egy marad.

Szerintem viszont Robert Kennedynek volt igaza.

"..Csak félelmeink lesznek közösek és a vágyunk, hogy elforduljunk egymástól. Csak az ösztönünk, hogy a nézeteltéréseket erőszakkal rendezzük. Földi életünk túl rövid. Túl sok mindent kell beteljesítenünk ahhoz, hogy tovább hagyhatnánk ezeket a téveszméket burjánzani. Természetesen nem száműzhetők egy egyszerű elhatározással, de talán segít, ha emlékeztetjük magunkat, hogy akikkel együtt élünk, azok a felebarátjaink, az élet számukra is éppoly rövid, és ahogy mi, ők is csak egy esélyt akarnak, hogy békében, elégedetten és önmagukat kiteljesítve élhessenek mellettünk. ..."

2017. jan. 5. 15:40
 16/47 anonim ***** válasza:
nemtudom,én nem valószínűsítem hogy amúgy a nyugati társadalmak üldözni akarnának bárkit,viszont minden joguk megvan ahhoz hogy békében élhessenek,és olyan környezetben,ahol az európaiak alkotják a többségi társdalmat,és a kisebbségek pedig normálisak.na most ha átgondolod jelenleg pont fordítottja látszik megvalósulni.európaiak kisebbségbe szép lassan,Kanadától Ausztráliáig bezárólag.és irdatlan erőszak és utálat nem európai emberek részéről.érdekes hogy Japánnak vagy Kínának nem kell más rasszbeli embereket befogadnia,és senki egy szót sem szól..viszont Németországba bárki bemehessen mert csak.és bemondásra elbíráljak a kérelmét,ergo bármit behazudik és jónapot.
2017. jan. 5. 15:56
 17/47 anonim ***** válasza:

"Németországba bárki bemehessen mert csak.és bemondásra elbíráljak a kérelmét,ergo bármit behazudik és jónapot."

Azért valamiért mégis sokakat utasítottak el.

USA-hoz visszatérve, ha megnézed bőven voltak előzményei a nem fehérek elleni erőszaknak, már több mint egy másfél évszázaddal korábban is.

Ezen kívül egyik országban sem ez lenne a helyzet, ha származástól vagy bőrszíntől függetlenül az erőszak tevők lennének többségbe.

2017. jan. 5. 16:05
 18/47 anonim ***** válasza:
igen volt,sajnos volt Ku Klux Klán meg miegymás..de most minden social justice warrior meghamisítja a történelmet és úgy csinál mintha a másik fél tagjai közül mindenki ártatlan bárány lett volna,és most is az.na ez viszont hazugság rendesen.én nem támogatom a KKK szervezetet,de a Black Lives Matter viszont egy anti rendőr gyilkos ideológia.és még lehetne sorolni.a BLM nyíltan támogatja rendőrök elleni erőszakot.én mindig is így voltam ezzel,én eltudom képzelni hogy talán egyszer lenne egy néger haverom meg minden,viszont én nulla toleranciát adok a bűnöző feketéknek,akik elképesztően erőszakosak,egymást öldösik.ugyanez a latinókkal is ott.eltudom képzelni hogy egyszer latinóval haverkodjak,viszont a los angelesi alvilágba mozgó tetovált fejű szintén elképesztően erőszakos "embereket" utálom.mégis mit lehet rajtuk tisztelni? és ez az ami idegesíti az európaiakat,hogy őket még pátyolgassuk,meg nem szabad kritizálni őket.
2017. jan. 5. 16:29
 19/47 anonim ***** válasza:
18as, a bűnözőket, erőszaktevőket senki sem szereti.
2017. jan. 5. 16:41
 20/47 anonim ***** válasza:
de valamiért mégis az van hogy bármerre megy az ember bármely nyugati országban,folyamatosan pardonokat adnak a"liberálisok" valahányszor színesbőrű az elkövető.miért kell Svédországban kikockázni a képét a színesbőrű elkövetőnek?míg az Államokban meg kiteszik a szép pofiját közszemlére.joguk van az embereknek tudni ki az elkövető.pont.a bűnözés választás.ő ezt választotta.viselje a következményeket.
2017. jan. 5. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!