Mit gondoltok az amerikai fehér rasszizmus esetéről?
Figyelt kérdés
Megkínoztak egy mentálisan beteg gyereket négerek, miközben Facebookra streamelték. Közben szídták Trumpot és a fehér embereket.2017. jan. 5. 13:23
1/47 anonim válasza:
ohh,ez nem csak igy van jelen az Allamokban...intezmenyesitett rasszizmus van az europaiakkal szemben ott..affirmitive action,stb.tehat nem csak az van,hogy mas faju emberek random mero gyuloletbol nekedmennek mert feher vagy.
2/47 anonim válasza:
Szégyen. Amerikában egyre nagyobb probléma egyébként a fehérek elleni rasszizmus. Erre obama aszongya, sikerült elérnie h senkit ne diszkrimináljanak a bőrszíne miatt...
3/47 anonim válasza:
Ezt be tudja nekem valaki linkelni?
4/47 anonim válasza:
#2 igen,kiveve az europait.azt hatraltatni kell,mindenben.mindenki mast meg elonyben reszesiteni.ahogy mondtam,affirmitive action stb.
5/47 anonim válasza:
szolj igazat es a hazugok maris beperelnek..ez szentiras.lepontozas megy,hiszen az igazat mondom.nevetseges,maradjatok is csendben..
6/47 anonim válasza:
Várható volt, igazából ez évtizedek óta húzódó helyzet és fog is jó sokáig.
Amúgy itt egy jó írás, miért is vannak ekkora ellentétek
7/47 anonim válasza:
"intezmenyesitett rasszizmus van az europaiakkal szemben"
Kifejtenéd, mert erről még nem hallottam és nem találkoztam vele, pedig hónapokat töltöttem kint.
9/47 anonim válasza:
"affirmitive action micsoda!?"
Arra várok, hogy ezt kifejtsd, hiszen szerinted ez az igazság, akkor gondolom bővebben is el tudod nekem magyarázni, hogy szerinted miért rasszizmus, hogyan jelentkezik ez a valóságban és a gyakorlatban, ha nem így akkor hogyan kellene megoldani a fennálló helyzetet. Stb.
10/47 anonim válasza:
'merica_thebrave, azért pontoznak le, mert fogalmuk sincs mi folyik amerikában, nem jártak ott, vagy nem foglalkoznak vele. Európában még szerencsére nem tapasztalni azt a kőkemény fehér ellenességet, habár nyugatabbra vannak jelei. Tudom mit beszélek, mikor amerikában voltam, kissé megdöbbentem az állapotokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!