Mit szóltok ahhoz, hogy Svédországban kijelentették, hogy az iszlám állam zászlaja legális?
"Egy svéd ügyész szerint a terrorista szervezet zászlója nem a gyűlölet jelképe, így az ország törvényei szerint legális Svédországban.
Az ügyészségen váratlan fordulat következett be. Gisela Sjövall ügyész a múlt héten bejelentette, hogy a nyomozást nem kívánja folytatni, mert megítélése szerint „a férfi nem egy etnikai csoport ellen fejezte ki gyűlöletét, hanem mindenki ellen” és ezt el is mondta a svéd SVT televízióban.
Az ügyésznő kiemelte, hogy például a náci szvasztika az antiszemitizmus szimbóluma, de ehhez hasonló „még” nem mondható el az Iszlám Állam zászlójáról. Amíg eljutunk eddig a pontig, addig eltelhet tíz év is, nyilatkozta a svéd sajtónak Gisela Sjövall."
Svédországban komolyan ennyire nem tudják helyesen megítélni, hogy mi számít terrorszervezetnek, gyűlöletbeszédnek, szimbólumnak vagy emberiség elleni szervezetnek?
Meddig süllyedhet még Svédország ebben az elmebetegségben?
Ennyi erővel az Iszlám Államot is elismerhetnék, mint szuverén állam. Svédországban tényleg ilyen hülye a többség?
"Be van tiltva a kereszt? Biztosan azért virít még mindig ott a svéd zászlóban, mert be van tiltva. Mindjárt kiderül, hogy tudatlan vagyok és már átvette Svédország az Iszlám Állam zászlaját."
Szinte garantálom, hogy az lesz a következő :) Norvégiába már láttam olyan helyeket, ahol a kereszt nélküli zászló volt kitéve például iskolákba :) Ha nem vagy ismeretes (saját bevallásod szerint sem) a skandináv országok ügyében akkor csak azt nem értem, miért erőlködsz...?
"Tehát ha valamit nem támasztok alá adatokkal, akkor nyugodtan belemagyarázhatsz marhaságokat az én mondanivalómba?"
Hát épp ezaz, hogy a marhaságokat nem én magyarázom...Sehol a világon nem vennének téged komolyan ilyen vitakultúrával. Én hoztam neked 2 forrást is (melyek a legfrissebbek, nem 2012-2014es felmérések, amiket Te linkeltél Magyarországról, mely ráadásul nem is komparatív, így aztán sokra nem nagyon mehet vele az ember a kérdésben), erre az egyetlen reakciód az, hogy "Márpedig Magyarországon csak azért is több nemi erőszak van és kész!!" Ne haragudj, de ezt semmilyen intellektuális vitában nem veszi senki komolyan 90-es IQ felett.
"Magyarországon jóval 2 százalék felett van a párkapcsolati erőszakon átesett nők száma. [link]
Csúsztatsz. Nem 2016-os statisztikákat vetsz össze, ami aljasság részedről. Erről ennyit.
"Ne a sajátodat nyomkodd, hanem amit én linkeltem be."
A tiédet próbáltam. Linkeld be ismét a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!