Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Svédországban kijelentették, hogy az iszlám állam zászlaja legális?

Figyelt kérdés

"Egy svéd ügyész szerint a terrorista szervezet zászlója nem a gyűlölet jelképe, így az ország törvényei szerint legális Svédországban.

Az ügyészségen váratlan fordulat következett be. Gisela Sjövall ügyész a múlt héten bejelentette, hogy a nyomozást nem kívánja folytatni, mert megítélése szerint „a férfi nem egy etnikai csoport ellen fejezte ki gyűlöletét, hanem mindenki ellen” és ezt el is mondta a svéd SVT televízióban.

Az ügyésznő kiemelte, hogy például a náci szvasztika az antiszemitizmus szimbóluma, de ehhez hasonló „még” nem mondható el az Iszlám Állam zászlójáról. Amíg eljutunk eddig a pontig, addig eltelhet tíz év is, nyilatkozta a svéd sajtónak Gisela Sjövall."

Svédországban komolyan ennyire nem tudják helyesen megítélni, hogy mi számít terrorszervezetnek, gyűlöletbeszédnek, szimbólumnak vagy emberiség elleni szervezetnek?

Meddig süllyedhet még Svédország ebben az elmebetegségben?

Ennyi erővel az Iszlám Államot is elismerhetnék, mint szuverén állam. Svédországban tényleg ilyen hülye a többség?

2016. okt. 18. 17:28
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
64%

Megértettem a gyakorikérdések logikát! Ilyen kérdésnél azt kell írni, hogy az iszlám állam egy szuverén állam amit kel kéne már ismerni, hihetetlen antidemokratikus ez az egész világ, ők küzdenek valamiért igaz ártatlan emberek halnak meg , de kit érdekel? Szuverén állam az iszlám állam.

Na most kapok 100%-ot. De ha már éltetném ezeket a retkeket tiltanának, ha logikus érvekkel jönnék akkor 48%-os lennék. Ez tökéletes.

De akkor is abszurd amit csinálnak a fejlett demokrata országokba.

1 kérdés. Amikor volt Nepálba a földrengés, gyakorlatilag minden állam segített, de az iszlám állam nem? Ezek szerint nem külön ország vagy csak egyszerűen nem olvasnak híreket?

2016. okt. 18. 19:13
 12/56 anonim ***** válasza:
74%
#10-es! Emlékszel arra a magyar lánykra akit ki akartak utasítani egy magyar lányt aki éretlenebb mint kortársai? Igen Fruzsinára gondolok, Svédek milyen rasszisták már, hogy ki akarják utasítani, viszont a sok demokrata bevándorlót meg kérdés nélkül szoc. juttatásba részesítik.
2016. okt. 18. 19:16
 13/56 anonim ***** válasza:
0%

"Megértettem a gyakorikérdések logikát! Ilyen kérdésnél azt kell írni, hogy az iszlám állam egy szuverén állam amit kel kéne már ismerni, hihetetlen antidemokratikus ez az egész világ, ők küzdenek valamiért igaz ártatlan emberek halnak meg , de kit érdekel? Szuverén állam az iszlám állam"

Mint látod 0 százalékot kapott, aki ilyet írt. De egyébként nem értem mi a baj azzal, hogy valaki felhozza az elismerését. Leginkább szerintem csak a saját egójuk nem bírná elviselni, ha tudomásul vennék, hogy a demokráciaharcos Amerikának nem sikerült békét teremtenie a Közel-Keleten. Tehát nem értem mi a baj az elismeréssel, nem azt mondtam, hogy támogassuk fegyverekkel, mert Izrael veszélyt jelent rá, csak azt, hogy ismerjék el, ahogy Észak-Koreát vagy ahogy Iránt is elismerték.

2016. okt. 18. 19:33
 14/56 anonim ***** válasza:
20%

#12 Törvényes menekültügyi eljárásnak van alávetve mindenki, akárhogy is próbáljátok hazudni az ellenkezőjét. Bőven utasítanak el muszlimokat is, csak hát az nem hír a szélsőjobber szennylapokban.

Az említett lány nem dolgozik, nem tanul, önmaga ellátására képes, nem háborús országból jött. Teljesen törvényesen utasították el, így járt.

Igen tudom most magyargyűlölő leszek, ez van, szélsőjobberektől egyenest bók ez a címke.

2016. okt. 18. 20:52
 15/56 anonim ***** válasza:
0%
Szóval senkinek semmi érve arra, hogy miért ne lehetne létező államokat elismerni.
2016. okt. 18. 21:02
 16/56 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval senkinek semmi érve arra, hogy miért ne lehetne létező államokat elismerni."

Mert az Iszlám állam létezése illegitim. Nemzetközi szabályokat szegnek meg minden egyes nap, illetve a létezésük is szabálysértés. Ezért.

2016. okt. 18. 21:04
 17/56 anonim ***** válasza:
46%
Csak éppen ennek semmi köze ahhoz hogy az állam létezik vagy nem. Ha pedig létezik akkor el kell ismerni, különben csak tagadják a bajt.
2016. okt. 18. 21:08
 18/56 anonim ***** válasza:
65%
ma 20:52 ja és van egy rossz hírem, nem toloncolták ki szerencsére mert részmunkaidőt biztosított neki a nagynénje. Szóval ez a gyülöletkeltés nem jött össze.
2016. okt. 18. 21:15
 19/56 Koplárovics Béci ***** válasza:
Svédország fővárosa Stockholm? ...
2016. okt. 18. 22:46
 20/56 anonim ***** válasza:
89%
Na jó, most komolyan. Valaki mondja már el miért baj az, hogy egy zászlóról (ami most jelen esetben az Iszlám Állam zászlaja) megállapítják, hogy nem gyűlöletkeltő?
2016. okt. 18. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!