Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Svédországban kijelentették, hogy az iszlám állam zászlaja legális?

Figyelt kérdés

"Egy svéd ügyész szerint a terrorista szervezet zászlója nem a gyűlölet jelképe, így az ország törvényei szerint legális Svédországban.

Az ügyészségen váratlan fordulat következett be. Gisela Sjövall ügyész a múlt héten bejelentette, hogy a nyomozást nem kívánja folytatni, mert megítélése szerint „a férfi nem egy etnikai csoport ellen fejezte ki gyűlöletét, hanem mindenki ellen” és ezt el is mondta a svéd SVT televízióban.

Az ügyésznő kiemelte, hogy például a náci szvasztika az antiszemitizmus szimbóluma, de ehhez hasonló „még” nem mondható el az Iszlám Állam zászlójáról. Amíg eljutunk eddig a pontig, addig eltelhet tíz év is, nyilatkozta a svéd sajtónak Gisela Sjövall."

Svédországban komolyan ennyire nem tudják helyesen megítélni, hogy mi számít terrorszervezetnek, gyűlöletbeszédnek, szimbólumnak vagy emberiség elleni szervezetnek?

Meddig süllyedhet még Svédország ebben az elmebetegségben?

Ennyi erővel az Iszlám Államot is elismerhetnék, mint szuverén állam. Svédországban tényleg ilyen hülye a többség?

2016. okt. 18. 17:28
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
65%

Továbbá, amit linkeltél az egy hungarista mozgalomnak a cselekménye volt. Viszont erre a csoportosulásra ráhúzni a keresztényt, mint általános jelzőt, elég ostoba dolog.

Ami viszont a muzulmánokkal van, az más, és sokkal-sokkal nagyobb probléma. Mert, mint láthatod a linkekből, ugyanazt csinálja a "mérsékelt" muzulmán, mint az ISIS...na itt van a kutya elásva

2016. okt. 21. 16:58
 42/56 anonim ***** válasza:
89%

"Parancsolj :) Ezen kívül ne tudd meg hány olyanról hallottam, ahol a vöröskeresztet sem akarták megjeleníteni,"

És a kért szituációt hol találom?

"Magyarország még csak labdába sem rúg...nahát"

Ezek csak a rendőrség tudomására jutott erőszakok. Magyarországon sokkal nagyobb a látenica.

"Miért nem maradtál Svédországnál? Ott nem volt ennyi példa, amit be tudtál volna linkelni?"

Mert nem követem kellő felkészültséggel a svéd keresztények által könyvek kárára elkövetett bűncselekményeket.

" Viszont erre a csoportosulásra ráhúzni a keresztényt, mint általános jelzőt, elég ostoba dolog."

Pontosan ugyanannyira keresztények, mint a könyvtárrongálók muszlimok. [link]

2016. okt. 21. 17:20
 43/56 anonim ***** válasza:
65%

"És a kért szituációt hol találom?"

A linkekben mondjuk?

"Ezek csak a rendőrség tudomására jutott erőszakok. Magyarországon sokkal nagyobb a látenica."

Ja igen, mert amint a rendőrség tudomására jut, nem számít? :) Csak azzal foglalkozzunk, ami nem jut a rendőrség tudomására, esetlegesen meg sem történt? Kergessünk fantomokat?

Eléggé önmagából kifordult logika, már bocsánat :)

"Mert nem követem kellő felkészültséggel a svéd keresztények által könyvek kárára elkövetett bűncselekményeket."

Örömmel fogadom, hogy elismered alulinformáltságodat.

"Pontosan ugyanannyira keresztények, mint a könyvtárrongálók muszlimok. [link]

Na de a baj itt pont abban áll, hogy a keresztények zöme totál elítéli őket, vagy ha nem, akkor sem azonosul velük :) A muszlimoknál pont fordítva van a hiba: ők egyszer sem szólalnak fel explicit módon a szélsőségek ellen. Sajnos vannak muszlim ismerőseim, tapasztalat :/

2016. okt. 21. 17:45
 44/56 anonim ***** válasza:
65%
Továbbá az oldal nem elérhető, amit linkeltél.
2016. okt. 21. 17:45
 45/56 anonim ***** válasza:
89%

"A linkekben mondjuk?"

Rendben, nem találom. Hol van leírva, hogy a leszbikus püspöknő szavát bármilyen törvényhozási szándék követi, továbbá hol van, hogy a keresztek helyére az Iszlám Állam zaszlóját akarja tenni?

"Ja igen, mert amint a rendőrség tudomására jut, nem számít?"

Nem ezt állítottam. Azt mondtam Magyarországon több az erőszakolások száma. Minden, amit ezenfelül a számba adsz rägalom.

"Sajnos vannak muszlim ismerőseim, tapasztalat"

Persze. Nekem meg ufó barátaim, akik egyetértenek a kemtraillel.

Továbbá az oldal elérhető, amit linkeltem.

2016. okt. 21. 19:35
 46/56 anonim ***** válasza:

"Rendben, nem találom. Hol van leírva, hogy a leszbikus püspöknő szavát bármilyen törvényhozási szándék követi, továbbá hol van, hogy a keresztek helyére az Iszlám Állam zaszlóját akarja tenni?"

Ha betiltják a keresztet, és nem tiltják be az Iszlám Állam zászlaját, akkor szerinted ennek mi a következménye? Esküszöm nem tudom, hogy most csak játszod a hülyét, vagy tényleg ennyire reménytelen eset vagy.

"Nem ezt állítottam. Azt mondtam Magyarországon több az erőszakolások száma. Minden, amit ezenfelül a számba adsz rägalom."

De, nagyon is ezt állítottad, mivel semmivel sem bizonyítottad, semmivel sem támasztottad ezt alá. Innentől kezdve meg ez az állításod csak lóg a levegőben és nem nagyon lehet racionálisan megvitatni. Szóval bizonyítsd is be azt, amit állítasz, vagy viseld a következményeit (ergo nem vesznek komolyan). Valami adat, grafikon erről?

"Persze. Nekem meg ufó barátaim, akik egyetértenek a kemtraillel."

Nem muszáj nekem hinni, de nyugodtan kérdezz körbe Pesten muszlimokat, mit gondolnak Charlie Hebdo-ról például. Garantálom neked, hogy egyik se fogja azt mondani, hogy hiba volt a lövöldözés, a legtöbbje mismásolni fog egy olyan központi gondolattal, hogy "Mohamed prófétát nem gúnyolja senki, és kész". Lehet ezzel viccelődni, egészen addig, amíg a te torkodat nem fogják elvágni, csak ne mondd, hogy én nem figyelmeztettelek. Parancsolj, csináld meg ezt a kísérletet, kíváncsi leszek a végeredményre...

"Továbbá az oldal elérhető, amit linkeltem."

Megpróbáltam, ismét nem elérhető. Linkeld újra.

2016. okt. 21. 20:41
 47/56 anonim ***** válasza:

"Ha betiltják a keresztet, és nem tiltják be az Iszlám Állam zászlaját, akkor szerinted ennek mi a következménye? Esküszöm nem tudom, hogy most csak játszod a hülyét, vagy tényleg ennyire reménytelen eset vagy."

Be van tiltva a kereszt? Biztosan azért virít még mindig ott a svéd zászlóban, mert be van tiltva. Mindjárt kiderül, hogy tudatlan vagyok és már átvette Svédország az Iszlám Állam zászlaját.

"De, nagyon is ezt állítottad, mivel semmivel sem bizonyítottad, semmivel sem támasztottad ezt alá. Innentől kezdve meg ez az állításod csak lóg a levegőben és nem nagyon lehet racionálisan megvitatni."

Tehát ha valamit nem támasztok alá adatokkal, akkor nyugodtan belemagyarázhatsz marhaságokat az én mondanivalómba?

Magyarországon jóval 2 százalék felett van a párkapcsolati erőszakon átesett nők száma. [link] És ez még csak a párkapcsolati erőszak, nem vettem bele a párkapcsolaton kívüli erőszakokat. Svédországban egy százalék alatt van a látenciával együtt is. [link]

"Megpróbáltam, ismét nem elérhető. Linkeld újra."

Ne a sajátodat nyomkodd, hanem amit én linkeltem be.

2016. okt. 21. 21:51
 48/56 anonim ***** válasza:
Elszámoltam, kicsit több mint egy százalék ott, de még így is jóval kevesebb, mint Magyarországon. És ott a prostitúciót is beleszámolják az erőszakba, így ha össze akarjuk a magyarországi adatokkal hasonlítani, azt le kell vonni.
2016. okt. 21. 21:57
 49/56 Pro Patria ***** válasza:
29%

Kitörölték a kommentemet! Azt a kommentemet, ahol éppen arról írok, miért nem szabad törölni a kommeneteket!

Ez egyszerűen hihetetlen!

2016. okt. 21. 23:21
 50/56 anonim ***** válasza:
68%
Lehet máshogy gondolják ők a törlés létjogosultságát.
2016. okt. 22. 02:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!