Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek tényleg megtennék...

Szerintetek tényleg megtennék (többi lent)?

Figyelt kérdés

"a nőiket rabszolgává tesszük és leromboljuk a templomaikat"

https://www.youtube.com/watch?v=3tw9KnA1O0s

Figyelem A Dzsihádfigyelő csak felirta magyarul a szöveget, nem az ő anyaguk. A riportalany egy neves siita vallástudós.

2016. szept. 27. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Évszázadok óta csinálják már, Al-Aziz, An-Nasszer, Al-Hakim, Merván kalifáknak is rendszeresen meggyűlt anno a bajuk velük.
2016. szept. 27. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
A fanatikusok igen.
2016. szept. 27. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy máshogy teszed fel a kérdést, ugyanaz marad:D

A Bibliában is vannak ilyen részek

A Dzsihádfigyelő esetleg valami teológiai folyóirat lenne? kétlem:D ha direkt ilyen tartalmakat keresel, nem is fogsz mást találni!

2016. szept. 27. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Rákerestem erre a fazonra, ezen az egy kijelentésen kívül semmilyen egyéb dolog nem szerepel róla az interneten sem ez a felvétel előtt, sem utána. Wikipédián is csak ennyit írnak róla (pff, megérte külön cikket nyitni ezért:D)

Attól még, hogy nagy tudósnak mondja magát, igazából semmi nincs róla...

2016. szept. 27. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Nnna, átnyálaztam egy nagy adag hullámot (arab írást:D)

A fazon 71 éves, jogot végzett és támogatója volt egy Fadlallah nevű hasonlóan vénséges fazonnak, aki a Hesbollah eszmei kitalálója volt

imperializmus, feudalizmus és kapitalizmus ellenes volt

lényegében egy erős konzervatív-nacionalista alakról van szó

és 70 éves

én nem tartanám reprezentatívnak... a mi politikusaink 50 évesen is hasonlóan fanatikusak, csak ők ugye európai viszonylatban csinálják.. a vallásos fanatizmus általában szélsőségesebb, legalábbis emberelennesebb

Kérdező! Ha ebből a videóból és ettől a személytől akarsz messzemenő következtetéseket levonni, akkor nem jó helyen tapogatózol!

Egyébként meg csapnivaló a fordítás, egy kamasz beszél így...

2016. szept. 27. 23:53
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ki kell irtani ezeket, az a baj a kormányok valamiért olyan töketlenek. Mintha Amerika szeretné őket és csak látszat támadások zajlanának.
2016. szept. 28. 07:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Elözö, én az itt kommentelő siita muszlimoktól egy rövid mondatot vártam: "Nem, nem tennék meg."

De úgy tűnik ezt te sem akarod leirni. Pedig az ISIS szunnita, ez a muszlim pedig siita.

Ami a forditást illeti nem műforditás, hanem SZÓ SZERINTI.

2016. szept. 28. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:

A kommenteket nem neztem, majd ma vagy holnap atnyalazom azokat is..... sokan fikazzak a google forditot, de ha nem lenne, egy betut sem lehetne kivenni belole:D

ez ugye a magyar video, marmint magyar feltoltes, tehat nem relevans, az eredetit kell megkeresni

de egyebkent a Divizio88 szamai alatt sincs olyan komment, hogy "nem, nem akarunk kiirtani minden ciganyt es zsidot"... akik igy gondolkodnak, azok nem keresik a diviziot....gonndolom aki nem igy gondolkodio, mint ez az arab vipagban kozismert fazon, az nem keresi az o tartalmait.... miert tenne?

2016. szept. 28. 10:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát keresd meg az eredetit, szivesen leforditom.
2016. szept. 28. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:
De megismétlem, hogy a Dzsihádfigyelő forditása szó szerinti.
2016. szept. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!