Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ekkora az ellentét a...

Miért ekkora az ellentét a palesztinok és az Izraeliek között? Egyáltalán mit akar ott Palesztina?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokatív, tényleg kíváncsi vagyok.

A palesztinoknak miért pont Izrael kell, amikor ott alig van muszlim? Miért nem egyesülnek valami környező országgal?

2016. máj. 31. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
10%
Nana, a magyarok bejoveteleig egyetlen nep sem fedezte fel a Karpat medence adottsagait, itt senki sem elt. A magyarok URES ORSZAGOT talaltak itt.
2016. jún. 4. 20:53
 62/77 anonim ***** válasza:
15%

Izrael is üres területet talált a senki fölgyét az más dolog hogy áltek ott emberek de nekik csak minden jobb let lettek korkázak bevásárlóközpontok stb...

Palesztina egy földrajzi területtet jelöl nem egy országot és azok nevezik magukat palesztínoknak akik ott éltek tehát enyi erővel a zsidók és lehetnének palesztínok.

2016. jún. 5. 00:13
 63/77 anonim ***** válasza:
63%

61-es, minek trollkodsz? Nem tudsz olvasni vagy szándékosan forgatod ki a szavamat?

A kommentemben ezt írtam:

"Azt hozzátenném, hogy a jelen pillanatban Kárpát-medencében élő népek közül a magyar volt legelőször itt."

Melyik szót nem érted: "JELEN PILLANATBAN"?

A jelent vagy a pillanatot? Vagy egyiket sem?

Egyébként a kelták nemigen jelentkeznek területi igénnyel Magyarországgal szemben.

A kilencedik században pedig rokonnépek (avarok, székelyek) éltek a medencében, ezért is nem volt semmi csetepaté, harc a bejövetelkor. Zökkenőmentesen lezajlott.

A szvatoplukos nagymorva birodalmas fantasyt a tótok találták ki, kb. annyi a valóságalapja, mint a dák-román elméletnek. Az szintén megérne egy misét, hogy a morvákhoz a tótoknak pont annyi a köze, mint a románoknak az ókori rómaiakhoz.

2016. jún. 5. 17:56
 64/77 Vazul1972 ***** válasza:
22%
#63:"Szvatopluk váratlan halálával(894),birodalma bomlásnak indult,így könnyű prédájává vált a bevonuló magyaroknak".Ez a "Sulineten" olvasható.
2016. jún. 5. 22:12
 65/77 Vazul1972 ***** válasza:
22%
Ennyire nem tetszik?Akkor idéznék a Rubiconból is:"Árpád és alvezérei,895 után megsemmisítették Szvatopluk morva nagyfejedelem országát és megszállták a Keleti-frank birodalom keleti területeit,ahol szláv fejedelmek és bajor őrgróf uralkodott."
2016. jún. 5. 22:41
 66/77 anonim ***** válasza:
63%

"Vazul1972", mi lesz a következő?

Mivel hozakodsz elő legközelebb? Hogy románok a rómaiak dicső utódai? Ne blamáld már magad.

sulinet:D

2016. jún. 6. 08:43
 67/77 Vazul1972 ***** válasza:
20%
#66:Szerintem hasonlót sem írtam,sőt azt sem állítottam,hogy bármely mai nép a morvák utódja lenne.Csupán arra hívtam fel a figyelmedet,hogy nem igaz,miszerint semmiféle harc,csetepaté,nem volt a "bejövetelkor",az pedig finom szólva is "csúsztatás",hogy "Szvatopluk egy sosem volt mesefigura.Kb. annyira létező,mint a hupikék törpikék". Ne haragudj,de aki ilyeneket ír,annak egy szavát sem lehet komolyan venni.
2016. jún. 6. 11:15
 68/77 anonim ***** válasza:
35%

Akik itt a magyar népet és történelmet szapulják a hazugságaikkal....

Ti ha ennyire nem szerettek magyarnak lenni(ha azok vagytok egyáltalán) mi a facért nem mentek a qwa anyátokba?

Nem kell nektek itt élnetek.

Izrael szívesen befogad titeket.

2016. jún. 6. 11:45
 69/77 Vazul1972 ***** válasza:
23%
#68:Na,most már legalább azt is bebizonyítottad,hogy nem csak hazudsz,de egy végtelenül primitív ember vagy.Hol,melyik mondatommal szapultam én a magyarságot,te sötét véglény?
2016. jún. 6. 12:11
 70/77 anonim ***** válasza:
31%

Vazul, ne mondj neki olyat, hogy primitív, azt fogja hinni, hogy az egy madár.

Mivel kezdetlegesen egyszerû :)

2016. jún. 6. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!