Zsidós kérdés: Miért gondoljátok háttérhatalomnak a zsidókat?
Figyelt kérdés
Elsősorban a vidékieket kérdezzem és nem előítélet gyanánt, csak tudni szeretném a vidékiek esetében miért? Én úgy vélem, hogy ha valóban létezne ilyesmi, annak durvább következményei lennének, mint például egy sztálini terror, ahol lecsuktak mindenkit, ezzel szemben nem ezt látom, hanem hát mit pofázhatok jobbra balra és eddig következménye nem lett, igaz nem vagyok politikus. Ám valószínűbb Magyarországon az, hogy nem vagyok Fideszes és ezért rúgnak ki, mintsem, azért mert azt mondtam volna utálom a zsidókat.Engem elsősorban valós linkekkel alátámasztott érvek kellenének és nem az, mert úgy hallottátok, hogy a zsidók így rosszak, úgy rosszak, vagy volna esetleges valós tapasztalat is?Mindenesetre érdekelne, komolyan miért?2016. ápr. 7. 09:50
31/34 anonim válasza:
Se az 58-asnak, se nekem nincs szuksegunk forditasra, mert eredetiben olvastuk.
Ilyen hulyesegek, mint 52-es allit nincsenek benne.
Namost azt magyarazd meg nekem, hogy hogyan lehetne magyarra leforditani azt, ami NINCS.
32/34 anonim válasza:
Akkor miért keringenek legendák ezekről meg asszem 5600 oldalas vagy valami baromi hosszú amit németre meg angolra meg franciára fordítottak. Tényleg azt mondod semmit nrm írnak a nem zsidókról?
33/34 anonim válasza:
Mert a korán az tele van ilyenekkel vagy az is legenda? Tényleg kérdezem hogy akkor semmi ilyenről nincs szó benne? Mert nem olvastam azt a többezer oldalt az eleje kb az ószövetség meg egy két bibliai jelenet szóval melyik könyvben írnak a rabbi tanításokról nem találom
34/34 anonim válasza:
50%-os:
Ezek nem fordítások ,hanem ferdítések. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!