Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zsidós kérdés: Miért gondolját...

Zsidós kérdés: Miért gondoljátok háttérhatalomnak a zsidókat?

Figyelt kérdés
Elsősorban a vidékieket kérdezzem és nem előítélet gyanánt, csak tudni szeretném a vidékiek esetében miért? Én úgy vélem, hogy ha valóban létezne ilyesmi, annak durvább következményei lennének, mint például egy sztálini terror, ahol lecsuktak mindenkit, ezzel szemben nem ezt látom, hanem hát mit pofázhatok jobbra balra és eddig következménye nem lett, igaz nem vagyok politikus. Ám valószínűbb Magyarországon az, hogy nem vagyok Fideszes és ezért rúgnak ki, mintsem, azért mert azt mondtam volna utálom a zsidókat.Engem elsősorban valós linkekkel alátámasztott érvek kellenének és nem az, mert úgy hallottátok, hogy a zsidók így rosszak, úgy rosszak, vagy volna esetleges valós tapasztalat is?Mindenesetre érdekelne, komolyan miért?

#politika #zsidó #szólászsabadság
2016. ápr. 7. 09:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Haver akkor olvass utána te nyeltan náci. La mache csatorna babiloni fogság zsidók munkavállalási köre a középkorban kommunizmus zsidó tagjai
2016. ápr. 7. 15:14
 12/34 anonim ***** válasza:
Zsidó válasz: nagyobb a befolyásuk a világban, mint amennyien vannak, de aztán leszarom.
2016. ápr. 7. 15:28
 13/34 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit tud valaki mondani, amit nem tudok, jobb oldali gondolkodók elméleteivel tisztában vagyok, a Krisztus előtt történtekről szintén, a pogromokról ugyancsak, ahogy arról is, hogy sok zsidó volt például bolsevik vagy egyéb tagja egy adott rezsimnek. Félretéve ezeket, nekem olyan ok kéne, hogy komolyan miért hiszitek azt, hogy az életekre törnének a zsidók. Netalántán valaki élt a Gázai övezetben, ahol Netanjahu és szélsős bandája szétkúrta a földed vagy valami. Vagy esetleg egy zsidó ügyvéd átvert? Vagy kirúgtak azért mert holokamuztál? Engem konkrét tapasztalat érdekelne.
2016. ápr. 7. 15:28
 14/34 A kérdező kommentje:
hozzáteszem konzervatív vagyok inkább és emellett a Holokauszt köré épített politikai lufit zavar, de nagyon, mert például Birkenau-Auswitzban magyarokat, lengyeleket is öltek.
2016. ápr. 7. 15:33
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Mert sokkal gazdagabbak és sikeresebbek, mint a többi nép, és sokkal összetartóbbak, már-már az idegenellenességig azok. (Néz meg: "Havas Henrik a zsidó maffia működéséről", ott elmeséli, hogy tesznek tönkre embereket, és azok hogy lesznek antiszemiták.) Még atombombája is van az általuk erőszakosan megalapított államnak, mégis a szomszédait terrorizálja, bombázza, rájuk uszítja az USA-t, amelyet szintén a zsidók irányítanak, mert ott is nagyon sokan vannak. A holotagadást is büntetik, ez is az erejüket mutatja.

Én ismertem már pár zsidót, mindegyik megfelelt a róluk kialakult képnek. Elég rosszak a tapasztalataim róluk. Az egész történelemben utálták őket. De ők ezen nem gondolkodnak ám el, mert mint egyikük mondta, nekik az égvilágon semmi önkritikájuk nincsen. A náczik is hasonlóan beképzeltek voltak, de ezek vallásosan hisznek a felsőbbrendűségükben, ami sokkal súlyosabb. És a náczik inkább fajokban gondolkodtak, nem egyetlen népben.

2016. ápr. 7. 17:13
 16/34 anonim ***** válasza:
Én eléggé antiszemita vagyok, de az ilyen háttérhatalom-gyíkemberek fantazmagóriákban nem hiszek. Pláne nem értem, hogy lehet ebbe Sztálint belekeverni, aki maga is antiszemita volt, és ha nem hal meg 1953-ban, nekifogott volna a Szovjetunió zsidóságát kiírtani.
2016. ápr. 7. 17:27
 17/34 anonim ***** válasza:

"hogy komolyan miért hiszitek azt, hogy az életekre törnének a zsidók."

Jelenleg leginkabb a muszlim terroristak tornek az eletunkre.

2016. ápr. 7. 19:28
 18/34 anonim ***** válasza:
34%

"Jelenleg leginkabb a muszlim terroristak tornek az eletunkre."

Akiket a liberális zsidó jogvédők, tollforgatók, üzletemberek és politikusok tukmálnak ránk. Arra még nem jöttek rá, hogy ez nekik is rossz lesz, de annyira szeretnek pusztítani.

2016. ápr. 7. 19:32
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Na vajon miért halt meg stalin. Meg vajon miérr csináltak filmet a rettenthetetlenről mert i edward elűzte a zsidókat a ben hur 12 oscarral a kommunizmusban a keresztények üldözése.
2016. ápr. 7. 21:34
 20/34 anonim ***** válasza:
18%
A legjobb példa saul fia oscar. Egy határ fs mondjuk a számok magukért beszélnek hogy 1 millió dollár a bevétel az kb egy jobb jelenet egy komolyabb filmben vagyis senki nem nézte meg csak a téma miatt nyertek. Amúgy ha fogtál a kezedben 1 dollárost akkor tudod mi van rajta. Meg hogy kié az amerikai nemzeti bank a fed hát zsidóké rotchildok vagyona morgan meg a többiek hogyan zsákmányolnak ki milyen erőszakosan kényszerítenek rá embereket arra amiket akarnak. Hány képviselő bankár zsidó miért kapnak nagy elismerést akik állandóan a magyar bűnös szegény zsidók dolgokat károgják. [link] aki előadja zsidó nem tudom ez mennyire hiteles de azért utána lehet olvasni mert neveket mond szóval meglehet leresni
2016. ápr. 7. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!