Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Beperelhetik a STAR WARS 7...

Beperelhetik a STAR WARS 7 alkotóit?

Figyelt kérdés
Amerikában mindenért lehet perelni. Azért beperelhetik mert traumát okozott a film és ordenáré nagy marhaságok irreális és a STAR WARS világához nem kapcsolódó dolgok történtek benne amit egy ötéves szintyén közvetítettek lemásolva a negyedik részt és bújtatott náci ellenes propagandát akartak a nézőre erőszakolna plusz irreális módon a szereplők fejlődését az eltelt idő alatt nem vették figyelembe?
2016. febr. 16. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:

"Jár Jár Ábrahám egy rajongó mégis gőze nincs a STAR WARS hangulatról elrontotta az egésznek a világát és belehetne perelni"

Na most döntsd már el végre, hogy ellopta a történetet, tehát maga a Star Wars hangulat megvolt, csak sok új dolgot nem mutatott, vagy egyáltalán nem Star Wars filmet csinált... Egyfolytában magadnak mondasz ellent, nem gondolod, hogy ez elég "paradoksz"? (Ami amúgy paradox... megtanulhatnál írni, de szerintem ahhoz nincs elég intelligenciád)

2016. febr. 21. 15:22
 72/85 A kérdező kommentje:

A történet lopás az eredetisége nélkül. Már megint személyeskedsz tudok írni.

A benefícium a király által adományozott földbirtok melyet nem lehetett örökíteni. A feudális kor egyik alapja a föld melyet hűbéri lánc folyamán bérbe adhattak a hűbéresnek a földeken termelt javak illetve esetleges katonai lovagi szolgálat fejében. Amennyiben a földesúr fiú utód nélkül hal meg visszaszáll a föld az államra.

Csak ízelítő hogy nem vagyok akkora debil mint egyesek..

2016. febr. 21. 15:32
 73/85 anonim ***** válasza:

Igen, ez az ősiség törvénye 1351-ből, de ez most kit érdekel?

Amúgy magyarázd már meg, hogy ez a film miben nem vette figyelembe a Star Wars szabályait?

2016. febr. 21. 15:56
 74/85 A kérdező kommentje:

Abban hogy egy tanulatlan jedi elmetrükköt alkamaz azt sem tudja mi az erő viszont legyőzi a sith et aki nem sith. Abban hogy nrm fejlődtek a lázadók nem voltak benne sokféle lények nagyon behatárolt az egész ami a megépített hajók es költségvetés miatt van.

Amúgy Nagy Lajos adta ki viszont az ager publikus római közföld már előtte is alkalmazta katonai szolgálat után meg Nagy Károly idelyében is volt már benefícium. Amúgy a feudum volt a fő konfliktus mind a pogány lázadások mind a kiskirályok idelyében ezért nem tudtunk védekezni a Muhi csatánál mert a véres kard ellenére nem teljesítette a kötelező katonai szolgálatokat.

Csak villogni akartam

2016. febr. 21. 16:08
 75/85 anonim ***** válasza:

Nem mondod, színötös vagyok töriből...

"Abban hogy egy tanulatlan jedi elmetrükköt alkamaz azt sem tudja mi az erő viszont legyőzi a sith et aki nem sith"

És akkor mi van, ha tanulatlan... soha nem véste kőbe senki, hogy tanulás kell ahhoz, hogy valaki elmetrükközzön. Csak még nem láttunk olyan személyt akiben akkora az Erő, mint Rey-ben (amit nem csodálok, ha igaz a pletyka, hogy ő Luke lánya, azaz Anakin unokája).

Kylo nem Sith, hanem Ren, ez nem tudom miért nem nyilvánvaló egyeseknek (most nem rólad beszélek, látom azt tudod, hogy nem Sith). Egyébként gondolkozz egy kicsit miért veszített:

-épp azelőtt ölte meg az apját, tehát érzelmileg eléggé ingatag volt, nem igazán volt ura az erejének

-kapott egy lövést Csuvitól, egy olyan fegyverrel, amitől a mezei rohamosztagosok 3-4 métert is repülnek, de Kylo éppen hogy csak megrogyott tőle... van fogalmad róla hogy ez mekkora fájdalommal járt, és mekkora erőfeszítések kellettek neki, hogy egyáltalán mozogni tudjon?

-Finn is megsebezte (Finnek van vívótapasztalata, az új rohamosztagosok tanulnak vívni)

-Rey-nek elég nagy gyakorlata van a vívásban, lásd a botját, ráadásul világos, hogy óriási benne az erő... az Ébredő Erő cím is a Rey-ben felébredt Erőre utal

-Ezek után elég egyértelmű volt, hogy itt Kylo nem győzhet

"nrm fejlődtek a lázadók"

Nem Lázadók, hanem Ellenállás. Pénz nélkül meg elég nehéz fejlődni (a Köztársaság nem adott nekik, csupán megtűrte, hogy létezik az Ellenállás)

"nem voltak benne sokféle lények"

Ember, te hol voltál, amikor Maz Kanata kastélyában jártak a hőseink?

Ezzel kapcsolatban nekem az a bajom, hogy kevés régi fajt láttunk, túl sok volt az új

"behatárolt az egész"

Ezt a kijelentést nem tudom hova tenni

2016. febr. 21. 16:22
 76/85 anonim ***** válasza:

Jó, vegyük sorba:

Miért ne használhatna Rey elmetrükköt? A képessége meg van hozzá. És amúgy Luke és képes volt arra, hogy használja az erőt (a Halálcsillag felrobbantása, IV. epizód) amikor még "tanulatlan jedi" volt. Itt jut eszembe, Rey nem jedi, mint ahogy azt te írtad.

Lázadók már rég nincsenek, mivel létrejött a Köztársaság. (Te nézted is a filmet, vagy csak láttad?) Szerintem te az Ellenállásról beszélsz, ami tulajdonképpen Organa hercegnő saját, csekély létszámú hadereje. Az Új Köztársaság megtűri az Ellenállást, de nem finanszírozza azt, mivel békepártiak, és nem akarnak semmiféle háborút.

Szerintem elég sokféle lény volt benne.

Mit értesz azalatt, hogy behatárolt?

Ja és nem akarlak már ba szogatni, de nagyon kellemetlen olyan szöveget olvasni, amely nincsen tagolva veszőkkel...

2016. febr. 21. 16:29
 77/85 A kérdező kommentje:

Hát én is ötös vagyok. Na azt jelenti hogy behatárolt ,hogy túl sablonos nincs benne új azon a keresztvason kívül viszont nagyon kevés űrcsata meg emlékezetes jelenet volt benne annyira kiszámítható volt mintha a negyedik rész lenne pepitában. Ami akkor tök jó volt elsőre de nem egy remake hanem a hetedik résznek kellett volna lenni. Hogyha azt filmesítik meg amiről beszélnek a film alatt az messze jobb lehetett volna. Ahogy összedől a köztársaság Kylo fellázad esetleg megöli Hant meg összedől a jeditemplom sokan elmennek kyloval akik lehettek volna tanítványai kicsit mint a bibliai lucifer még utalás is lenne. "amúgy Luke és " nem és hanem is viszont engem nem érdekel mert értem mit írtál elég gyorsan írok.

Szóval az hogy nem lázadók hanem ellenállók az mennyire fantáziadús yoda nője a nagy mester Ray a sivatagi tehetség aki hú de meglepően Luke lánya szinte tuti. Annyira a megyedik pepitában attól hogy krumli nem birgonya még fellehet vágni és kisütni olajban megsózni megenni.

Az egész egy feldolgozás csak más a neve a krumpli mem klumpli hanem potato hát egy hetedik résztől egy harminc éve várt hetedik résztől ötmillió verzió közul ennyire futotta

2016. febr. 21. 16:41
 78/85 anonim ***** válasza:

Olyan frankó űrcsata, mint az Egy új remény-ben, itt nem volt, de helyette kaptunk egy nagyon frankó kardpárbajt. Azért abban egyetértünk, hogy a negyedik epizódban lévő kardozás eléggé bénácska, ugye? Ebben az új részben meg az tetszett igazán, hogy annak ellenére volt jó, hogy nem pörögtek, forogtak, ugrabugráltak össze-vissza a szereplők. Tehát az V. meg a VI. részeket idézte.

Ha meg arról szólt volna a film, amiről írtad, hogy kellett volna szólni, akkor meg azt mondanád rá, hogy a III. rész pepitában. Erről ennyit.

2016. febr. 21. 16:56
 79/85 A kérdező kommentje:

A technikai része az egy ami tetszik. Nagyon élethűek az űrhajók meg a lézerkard. A vibrálása szinte érezhető meg a hangja bár van aki szerint a lézerkard súlytalan ott meg olyan volt mintha nehéz lenne. Ha olyan lett volna amilyet írok akkor folytatást kapunk nem egy másolatot. Igazából ezt ők találták ki hogy Luke jedimester és hogy jediket nevel ami teljesen logikus lett volna a hatodik rész után mivel öreg nagyon illett volna rá a szerep nem úgy mint Hansolóra a suhanc húszéves szerepe. Valahogy nemtudták megtalálni a fonalat. Amiről beszéltek történet lett volna megcsinálva akkor újat kapunk de ez konkrétan jelentről jelentre a negyedik rész.

Amúgy könyvben például a Birodalom örökösei egy sokkal jobb és igazán nyolcvanas évekbeli folytatás. Legalábbis a hangulata. Mennyire érdekes hogy akik írnak a Star Warsról azok mennyivel jobban tudnak abban a világban meg hangulatban gondolkozni mint azok akik rendezik.

2016. febr. 21. 17:09
 80/85 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyet várna a közönség. Meg amúgy az előzetese alapján ilyet is kaptunk volna csak az egy átverés volt. Előzetes alapján a legjobb rész lehetett volna de így nagyon messze van tőlle

2016. febr. 21. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!