Beperelhetik a STAR WARS 7 alkotóit?
51/85 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk egy hatalmas űrcsata lázadás luke normális helye a galaxisban han normális helye sőt akkor lehett volna hogy miközben fellázad akkor öli meg hant az sokkal jobb lett volna meg kicsit jóképűbb lehetne. Mert nem egy szépségverseny de ez nagyon gáz.
Luke sem volt jóképű. Nincs ezzel semmi gond. Inkább az az unalmas már, hogy minden szerepbe szépfiúkat nyomnak. Ez végre szakít a "hagyományokkal" és nem egy tucatpasit kell bámulni a vásznon.
2016. febr. 17. 00:21
53/85 A kérdező kommentje:
Hát luke azért nézhetőbb mint ez a rakás szr amúgy hiyden christian valahogy sokkal szimpatikusabb volt amikor elborult az agya mint ez a nyomorult. [link]
[link]
Egyszerűen nagyon idegesítő hogy ennyire ilyen. Sokan szidták Hydent hogy nyálas de amikor a harmadik részben bevadult a legjobb karakter lett nagyon illett hozzá én tudtam azonosulni. Ez meg egy hollywoodi milliárdos költségvetésű film egy ilyen raksá trágyára futotta? Azért ez tényleg a nézők lenézése vagy nemtom ez nem egy sorozatrész hanem egy kultuszfilmsorozat hetedik része legalábbis úgy reklámoztás
54/85 A kérdező kommentje:
[link]
[link]
Ez azért nagyon király lett nekem amúgy a harmadik rész a kedvencem. Utána persze a klasszikus részek az öt a négy meg a hat mert ezekben nem ovodásnak nézik a nézőt azért jó
Kylo Ren színésze tök jó a szakmájában. Miért lenne trágya?
Anakint meg rossz volt nézni, annyira bénán játszott.
Pont mint Emilia Clarke (Dany) a Trónokban. Hiába szép, amikor képtelen átadni a karaktert.
2016. febr. 17. 11:35
56/85 A kérdező kommentje:
Nekem Anakin egy nagyravágyó hataloméhes fiatal heves valaki volt aki ezt teljesen átadta. Igen lehetett volna alapból kemény de a karakterfejlődése így volt teljes ezért volt annyira jó a harmadik. Ez a gyerek meg mint egy fogyatékos hadonászik nincs fejlődés nem vívódik mint Anakin vagyis azt mondja igen de egyszerűen csak gyp az egész semmi indoka nem tud semmit mint egy debil akit még a rohamosztagosok is hülyének néznek. A mestere vagy ki az a gollam meg nem tekinti kincsnek hanem az is lenézi
57/85 A kérdező kommentje:
A kardpárbajok meg komolyan ez nem star wars samuel is megmondta.
Anakin meg a karakterfejlődés? Kezdettől a végig egy nyávogó kis p.csa. "Brühühűűű, engem nem ért meg senki"... hagyjuk már. A többi meg olyan, hogy én pl. arra számítottam, hogy Rey karaktere egy kétpengéjű kardot kap meg valahogy, ha már botozott a Jakku-n, és azzal el is hinném, hogy jól bánik. Nem azt kapott, de nem fogok rinyálni könyörgöm...
2016. febr. 17. 18:28
Hát kérdező, annyi hülyeséget írsz... és nagyon látszik, hogy nem kútfőből. Te is ugyanolyan vagy, mint a többi hater, elolvastál egy gyűlölködő posztot (bocsánat, negatív kritikát) mindegy, hogy honnan, hiszen mindegyikben ugyanazok a sületlenségek vannak, és azt mantrázod.
Egyébként semmi baj a negatív kritikával, az SW7 sem tökéletes film. De amit ti csináltok, az már szőrszálhasogatás.
A kérdésed meg egyébként nonszensz, hülyeség.
2016. febr. 19. 16:33
Idézd szépen, hogy hol személyeskedtem, nyomoronc! Na ez már személyeskedés! :)
2016. febr. 19. 22:50
Kapcsolódó kérdések: